taltos1 Napisano 25 Lipca 2018 Share Napisano 25 Lipca 2018 Fajne kamo na burtach wyszło Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Lipca 2018 Share Napisano 25 Lipca 2018 Olejowe czary mary, część nawodna:Tera trza mu dać poschnąć i zrobić czary-mary podwodne, ale to po urlopie. Może jeszcze przed sobie zlepię wieżę jakąś.... No dobra. A teraz towarzysz Gała opowie jak się takie czary mary robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lipca 2018 Autor Share Napisano 25 Lipca 2018 No dobra. A teraz towarzysz Gała opowie jak się takie czary mary robi. Towarzysz gała chetnie odpowie, ale nie bardzo rozumie pytanie Marcinie. Zasadniczo pYNdzlem się to robi, farbami olejnymi i łajt spirytem. Tu są 3 brązy, ciemno-szary i biały. Jezeli masz takie życzenie to moge Ci wieczorem wrzucic fotke zestawu potrzebnego do zeszmacenia powłok lakierniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Lipca 2018 Share Napisano 25 Lipca 2018 Zasadniczo wiem jak się powłoki malarskie doprowadza do stanu "właściwego". Jeno doświadczenie mam wyłącznie z czołkUF a tam jak wiadomo ciuranie powierzchni lakierowanych jest zdecydowanie ostrzejsze. Robiłeś tzw biedronkę po całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lipca 2018 Autor Share Napisano 25 Lipca 2018 Nie, biedrony niet. Najpierw zalałem bulaje mocnociemnoszarym łoszem. Potem zmieszałem ten kolor z białym żeby go rozjaśnić i zrobiłem łosza burt, okapniki krawędzie pasów i pancerza, takie tam. Jak podeschło zrobiłem zadrapki van dykiem, troche zacieków nim i troche szarym ciemnym od bulajów. Jak podeschło zrobiłem zacieki z rdzy paloną umbrą i sieną. na koniec zrobiłem trochę bidronkowych ciapków/zacieków biała na pancerzu burtowym. A czy szmacisz czoŁK czy statka, to nie robi różnicy, zasady i metody są te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Lipca 2018 Share Napisano 26 Lipca 2018 Dziękuję pięknie za pojaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Lipca 2018 Autor Share Napisano 28 Lipca 2018 Doinwestowałem jeszcze kamień olejem, tera se będzie schnąć dwa tygodnie, a potem dostanie glonem a żeby żaba na bezdurno kurzu nie zbierała, to poszła DO BUDY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Lipca 2018 Share Napisano 28 Lipca 2018 A ten Miszcz drugiego planu to KTO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Lipca 2018 Autor Share Napisano 28 Lipca 2018 No Cycu przeca, nie poznał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Lipca 2018 Share Napisano 28 Lipca 2018 Nie poznał,ja szkutnik z odzysku.Oko jeszcze nie wyrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Lipca 2018 Autor Share Napisano 28 Lipca 2018 viewtopic.php?f=89&t=56501 Tu go masz, od kwietnia nie ruszany Ale ten projekt tak ma, ON sie porusza żabimi skokami, po długich przestojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Lipca 2018 Share Napisano 29 Lipca 2018 Gała skąd masz taką ładną gablote z plexi? Sam potrzebuje kilku gablot i tak szukam i szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Lipca 2018 Autor Share Napisano 29 Lipca 2018 Pisałem już chyba z 10 razy Acrylex, Gdynia na Łużyckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 29 Lipca 2018 Share Napisano 29 Lipca 2018 Oł! RYLLI grejt niuus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Lipca 2018 Share Napisano 29 Lipca 2018 Pisałem już chyba z 10 razy Acrylex, Gdynia na Łużyckiej. Hehe ok, ale i tak dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 fajowo tylko czy pas burtowy - "szarego pancerza" nie jest za jasny ? i za mało utytłany - czy to światło tak odbija ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Gała - urlop się skończył to bierz się do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2018 Zaczęliśmy chodować zEMby, te lufy od Mastera to czysta przyjemność ikomfort pracy... gorzej że trzeba będzie zrobić 16 blastbagów , no ale nie ma lETko. No i jeszcze jedna fotka, pokazująca że pomimo różnicy skali od razu widać co je prawdziwe działo, a co popierducha na komary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Sierpnia 2018 Share Napisano 21 Sierpnia 2018 To zrób tutka jak będziesz te blast bagi robił. Ty się z tanków nie śmiej, bo pierwsze to Land Cruiser się nazywały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 21 Sierpnia 2018 Share Napisano 21 Sierpnia 2018 SzFabski Popierduszek się przyplOntał... Ech.. a były czasy, że to ciapek z ZOFJIOM.. ech, dokOnd ten świat zmierza? No dokąd?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 21 Sierpnia 2018 Share Napisano 21 Sierpnia 2018 Tu też się groszówki znudziły :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2018 Krzychu, ja przecież nie twierdzę że one nie są fajne, no ale sam zobacz, przy tym wynalazku to nawet T-35 wymięka A co do Ciapka i Zofji... to po prostu przestało być zabawne, trza wiedzieć kiedy skończyć, a nie produkować Modę na Sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Sierpnia 2018 Share Napisano 21 Sierpnia 2018 ... no ale sam zobacz, przy tym wynalazku to nawet T-35 wymięka To fakt, coś w sobie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2018 Pierwsze "seryjne", blastbagi, kolor powinien dokończyć robotę. Dwa na wieczór to akceptowalna ilość, także powinno zejść jakieś póltora tygodnia. W środowisku naturalnym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Sierpnia 2018 Share Napisano 29 Sierpnia 2018 Fartuchy wyglądają SUPER ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi