krosto Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 głosy nadane pzdr k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 mega konkurs. I pomysł z arkuszem sędziego super. Choć to ciężka robota ! Ale przynajmniej mogłem sobie uczciwie obejrzeć wszystkie prace i warsztaty, a nie tylko te co mnie interesowały, i okazało się , że przeoczyłbym mnóstwo znakomitych prac !! Tak czy inaczej Ził, I Coudron rządzą !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mena Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Ano i Ja tez dorzucilem swoje 3 grosze, siedzialem paczylem myslalem, jak reszta cholera tyle warsztatów sie gdzis pochowalo, a tam takie cuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 Ja też przebrnąłem. Chwała Tobie Reflect za ciągnięcie tego oraz Wam szanowni Modelarze za ogrom pracy i pasji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 Gratulację wszystkim ,którzy startowali i tym , którzy nie startowali ale pomagali w warsztatach. I oczywiście dla załogi ,która zorganizowała konkurs ,która dopilnowała żeby to miało ręce i nogi. Nie wiem czemu ale tym razem nie czuć tego klimatu około-konkursowego na forum. Mi to nie przeszkadza. Ale tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 Dziękuje... wielkie brawa należą się całej załodze a w szczególności kolegom jawkers oraz Marcin Rogoza, którzy na prawdę sporo się napracowali - dzięki chłopaki!!!!!!! pozdawiam Christian Jeszcze raz szacun dla załogi za włożone SERCE w organizacje tego konkursu. Zawsze mnie cieszy, jak kos robi coś od serca ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 Nie wiem czemu ale tym razem nie czuć tego klimatu około-konkursowego na forum. Mi to nie przeszkadza. Ale tak jest. Mam podobne odczucia, więc nie jesteś sam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 Pedzelek i Milczacy- też to zauważyłem, podczas poprzednich konkursów były emocje przed rozpoczęciem, w czasie głosowania, były żarciki, dyskusje itp. a teraz CICHOSZAAAA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 Samo to, że na stronie głównej nic nie mówi o tym, że trwa konkurs i jakie są jego ramy czasowe. W poprzedniej edycji chyba tak było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 7 Grudnia 2017 Share Napisano 7 Grudnia 2017 I spełniłem obywatelski obowiązek. Ankieta wypełniona. Jak zwykle miałem problem z pytaniem o interpretację tematu. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 Zrobione. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 10 Grudnia 2017 Share Napisano 10 Grudnia 2017 Ankieta wypełniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 10 Grudnia 2017 Share Napisano 10 Grudnia 2017 Ankieta wypełniona - wielkie dzięki za organizację świetnego konkursu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żeton Napisano 10 Grudnia 2017 Share Napisano 10 Grudnia 2017 done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Głosy oddane. Parę ciekawych modeli, parę mniej ciekawych - powodzenia dla wszystkich i dzięki za organizację zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Grudnia 2017 Share Napisano 12 Grudnia 2017 Gotowe. Powodzenia wszystkim startującym, organizatorom podziękowania za dobrą zabawę i czekam na następny konkurs . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Grudnia 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Grudnia 2017 Witam. Czas głosowania dobiegł końca. Wyniki są już na moim komputerze i w najbliższych dniach ogłosimy zwycięzców. pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje wszystkim uczestnikom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 No to czekamy na ogłoszenie wynikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 czekamy,czekamy...na sygnał z centrali.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 Czekamy, czekamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 Hmmm chyba wszyscy wygrali Gratulacje dla zwycięzców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 Cierpliwości panowie. Zaczyna się weekend - pewnie znajdzie się czas i administracja przygotuje wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 15 Grudnia 2017 Autor Super Moderator Share Napisano 15 Grudnia 2017 Dokładnie tak. Ja kończę mój tydzień pracy dopiero jutro około 16-tej. Postaram sie policzyć wyniki w weekend. Pozdrawiam Christian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GILBERT Napisano 17 Grudnia 2017 Share Napisano 17 Grudnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi