zloty Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Myślałem żeby się przyczaić z tym Arbuzem do kolejnego konkursu,ale pękłem. Zamysł jest taki aby powstał samolot podchodzący do lądowania z wysuniętym podwoziem,klapami i lotkami.Zestaw Zvezdy na to pozwala i żal nie wykorzystać. Mam trzech delikwentów na oku. Oto moje typy:Słoneczny Pan Mordoru Junior Czerwony Kapturek Jaki się samolocik szanownym forumowiczom najbardziej podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 23 Stycznia 2018 czarny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Zdecydowanie czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Zelandczyka wybieram i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 A ja zagłosuję na słonecznego - żółto-jajeczny kolorek może bardzo fajnie prezentować się na modelu. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Pierwsze dwa malowania bardzo ładne. Bardziej mi się podoba Nowo Zelandczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Wybierz 1 Panie, wybierz 1 A skąd masz aż taki wybór kalek? Jeśli od Jona Ochoa to jak znowu zacznie się liczenie okienek i mu "naurągasz" jego psyche może nie wytrzymać i przestawi się na sprzedaż części prosto z pustyni... Co wtedy stanie się z "branżą airlinerów" w 144 - strach pomyśleć... Już widzę same zestawowe malowania w równych rzędach jak w Czarnobylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 24 Stycznia 2018 Głosuję na słonecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 24 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 24 Stycznia 2018 jawkers zdrajca :P, czarny ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 24 Stycznia 2018 Czarne jest nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 24 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 24 Stycznia 2018 A ja zagłosuję na słonecznego - żółto-jajeczny kolorek może bardzo fajnie prezentować się na modelu. Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Czarne samoloty są fajowskie! Chyba każdy o tym wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 No zloty, lituj się i gadaj co wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 24 Stycznia 2018 Share Napisano 24 Stycznia 2018 Jak to mówił Henio T.: "... to kraj ludzi wolnych i każdy może mieć samochód (samolot) jaki chce, pod warunkiem że będzie to czarny..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2018 No cóż,będzie tak jak chce większość. Zrobię Pana Mordoru Jr. @obłok,"problem" Jona niejako sam się rozwiązał,gdyż kalki na czarnego robią sąsiedzi zza wschodu.Swoją drogą Jon jest b.sympatyczna osobą która potrafi publicznie przyznać się do błędu a nie szukać wymówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeyBee Napisano 25 Stycznia 2018 Share Napisano 25 Stycznia 2018 Troszkę zaspałem ale popieram wybór czarnego moim skromnym zdaniem. . Będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2018 Jestem pod wrażeniem finezji zestawu Zvezdy; Sklejone skrzydło. Tak na marginesie,wewnętrzne "otwarte" powierzchnie mechaniki płata(sloty,klapy) to chyba w kolorze aluminium? Okna zaszpachlowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Dla mnie ten żółty fajniejszy, ale już za póżno . Fajne te współczesne airlinery i co raz bardziej się do nich przekonuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Jestem pod wrażeniem finezji zestawu Zvezdy;Sklejone skrzydło. Tak na marginesie,wewnętrzne "otwarte" powierzchnie mechaniki płata(sloty,klapy) to chyba w kolorze aluminium? Ja robię jasny szary C338. Tak jak skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Lutego 2018 Autor Share Napisano 1 Lutego 2018 z lewej mańki z prawej mańki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 11 Marca 2018 Autor Share Napisano 11 Marca 2018 W silnikach pomimo zabiegów mających oddać użytkowanie,będzie mało co widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 new zeland! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi