abtb Napisano 18 Maja 2018 Share Napisano 18 Maja 2018 Witam, oto pierwsza galeria z cyklu "100-lecie R.A.F.-u" - English Electric Lightning F.2A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Jednak go skończyłeś Model świetny Zawsze ten samolot kojarzył mi się z szarościami a tu taki ładny zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Lightning pięknie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Ładnie wyszedł. Szczególnie góra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 20 Maja 2018 Share Napisano 20 Maja 2018 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 20 Maja 2018 Share Napisano 20 Maja 2018 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 20 Maja 2018 Share Napisano 20 Maja 2018 Bardzo fajny. Jakie kolory są na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 20 Maja 2018 Share Napisano 20 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 21 Maja 2018 Share Napisano 21 Maja 2018 Bardzo brytyjski, fajnie wyszedł. Jeden z samolotów, które za mnie chodzą od dawna, żeby tak więcej czasu mieć. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Maja 2018 Share Napisano 22 Maja 2018 Sexy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Maja 2018 Super Moderator Share Napisano 22 Maja 2018 Fajny, może deczko za ciemny ;) przynajmniej do tego co stoi koło mnie w muzeum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Maja 2018 Autor Share Napisano 22 Maja 2018 Witam, dziękuję za opinie. Tradycyjnie odpowiadam na pytania i tezy. Jednak go skończyłeś Moźe przez chwilę warsztat dostał zadyszki ale nie był zawieszony Jakie kolory są na górze? gunze h 330 (BS381C/641) Sexy Nie wnikam ale będzie do obejrzenia na Babarybie Fajny, może deczko za ciemny ;) przynajmniej do tego co stoi koło mnie w muzeum... Bo mój jeszcze nie spłowiał ze starości Ale antenki na grzbiecie ma we właściwym odcieniu Do zobaczyska w kolejnej galerii - .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi