Szydercza Gała Napisano 4 Lutego 2019 Napisano 4 Lutego 2019 Skoro nikt jej nie chce, ja wezmę tę koronę, PIERSZY 1 Cytuj
bazylms Napisano 5 Lutego 2019 Autor Napisano 5 Lutego 2019 Jakbym miał coś do klejenia to bym robił. Ciągle czekam na działka, a model powinienem mieć w łapkach w przyszłym tygodniu. Co to za pokłady? Cytuj
abtb Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 A co, żółte kamizelki zajęły stocznię i żabę zeżarły? Ale się Kolega rozmienia na drobne . No nic, będziemy z pułkownikiem paczać co tu szeregowy Gała wyrabia Tylko proszę obywatela Reksia nie mieszać do tematu - jak poszedł w spokoju szukać kości to i chińska baleja wyszła bardzo ładnie Cytuj
Super_Hans Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 Dobudowujesz kadłuba? Ja zacząłem od wywalenia tego pancernego obramowania dziobowego działa i tych obłych skrzynek. To samo na rufie. Cytuj
Pilut Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 2 godziny temu, Super_Hans napisał: Ja zacząłem od wywalenia tego pancernego obramowania dziobowego działa i tych obłych skrzynek. To samo na rufie. Z czego zamierzasz wykonać nowe? Cytuj
Super_Hans Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 Hips 0,13 mm albo 0,25mm. Na razie wyciąłem z papieru wzór. Skrzynki ze złomu, ew gotowych profili. Cytuj
Szydercza Gała Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 Przeciez Reksio dzialal w chinczyku, po prostu zastosowal inna schematycznosc. Tu bedzie podobnie. Przy Źabie cały czas sie pracuje ale jak juz mowilem nie wrzucam fotek etapow posrednich. 1 Cytuj
abtb Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 59 minut temu, Szydercza Gała napisał: jak juz mowilem nie wrzucam fotek etapow posrednich. Typowy objaw lenistwa Który ostatnio z wielkim upodobaniem sam stosuję także jedziesz z koksem tylko może anons o terminie wodowania daj do publicznej wiadomości Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Przeciez Reksio dzialal w chinczyku A czy przypadkiem nie zeżarł Sofiji i Ciapka bo słuch wszelki zaginął po tej parze Cytuj
Super_Hans Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 (edytowane) Ciapek sie odnalazł.. nomen omen na Krakowiaku właśnie. Edytowane 5 Lutego 2019 przez Super_Hans Cytuj
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 No to i ja coś tam sobie zacząłem dłubać Cytuj
bazylms Napisano 5 Lutego 2019 Autor Napisano 5 Lutego 2019 Wiedzę że tu u niektórych rach - ciach i będzie galeria. Cytuj
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 (edytowane) Hehe, spokojnie Krzychu, jest sporo zabawy. Osłony z rufie wymienione na blaszki, osłony na dziobie zeszlifowane tak że przebija światło, więc grubość mi odpowiada. Lecę z dodatkami Edytowane 5 Lutego 2019 przez chudyhunter Cytuj
bazylms Napisano 5 Lutego 2019 Autor Napisano 5 Lutego 2019 Nieźle ci to szlifowanie wyszło. Ten szkoda że ten element nie jest ossbno, byłoby łatwiej do obróbki. Cytuj
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 Zdecydowanie byłoby łatwiej obrobić ten element, a co zrobić. Chciałem go wykonać z blaszki, ale stwierdziłem, że jeśli wyjdzie szlifowanie to go zostawię i jestem zadowolony z efektu. Zrobiłem też przymiarkę relingów Eduarda i zdecydowanie lepiej będą się prezentować niż zestawowe blachy. Dobra kończę na dzisiaj i dam innym się wykazać Cytuj
bazylms Napisano 5 Lutego 2019 Autor Napisano 5 Lutego 2019 Możesz zrobić fotkę porównawczą tych relingów? Cytuj
Szydercza Gała Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 No to Chudy dorzucił do pieca Ja dziś skleiłem tą kanapkę i ogoliłem osłony dział. Przecież oba relingi są na tej fotce Krzychu..... Cytuj
bazylms Napisano 5 Lutego 2019 Autor Napisano 5 Lutego 2019 Aha, myślałem że Chudy od razu Edka montuje. Cytuj
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 (edytowane) Miałem chwilę wolnego wczoraj i dzisiaj i tak trochę porobiłem Jeszcze jutro i dalej ruszam z tematem od poniedziałku, tak więc będziecie mieli czas by nadrobić Proszę Krzychu Edytowane 5 Lutego 2019 przez chudyhunter Cytuj
Szydercza Gała Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 teraz w końcu widzę o co było tyle podniety z tymi relingami, jakoś nie dotarło do mnie wcześniej że te IBG-owskie są tylko dwużyłowe Cytuj
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 No widzisz Gała Te Eduardowe RN Navy też nie są do końca takie jak być powinny, bo między drugim a trzecim ostatnim pasem powinna być delikatnie większą przerwa, no ale chu.. z tym. Eduardowe sprawiają wrażenie lżejszych i lepiej się prezentują, takie moje zdanie i zostanę przy nich. Cytuj
Szydercza Gała Napisano 5 Lutego 2019 Napisano 5 Lutego 2019 Ja bym raczej powiedział że są cholernie przytłaczające, i wyglądają bardziej jak jednolita barierka Przespałem najlepszy powód żeby w końcu usiąść do tych cholernych blach.... wszystkich Cytuj
Szydercza Gała Napisano 6 Lutego 2019 Napisano 6 Lutego 2019 Jesteś w uprzywilejowanej pozycji Chudy, ja nie mam złomu i odpadów w 700tce Cytuj
jurayahip Napisano 6 Lutego 2019 Napisano 6 Lutego 2019 ...a co to za dziwna skrzynia przy lewej burcie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi