Szydercza Gała Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Skoro nikt jej nie chce, ja wezmę tę koronę, PIERSZY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2019 Autor Share Napisano 5 Lutego 2019 Jakbym miał coś do klejenia to bym robił. Ciągle czekam na działka, a model powinienem mieć w łapkach w przyszłym tygodniu. Co to za pokłady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 A co, żółte kamizelki zajęły stocznię i żabę zeżarły? Ale się Kolega rozmienia na drobne . No nic, będziemy z pułkownikiem paczać co tu szeregowy Gała wyrabia Tylko proszę obywatela Reksia nie mieszać do tematu - jak poszedł w spokoju szukać kości to i chińska baleja wyszła bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Dobudowujesz kadłuba? Ja zacząłem od wywalenia tego pancernego obramowania dziobowego działa i tych obłych skrzynek. To samo na rufie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilut Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 2 godziny temu, Super_Hans napisał: Ja zacząłem od wywalenia tego pancernego obramowania dziobowego działa i tych obłych skrzynek. To samo na rufie. Z czego zamierzasz wykonać nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Hips 0,13 mm albo 0,25mm. Na razie wyciąłem z papieru wzór. Skrzynki ze złomu, ew gotowych profili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Przeciez Reksio dzialal w chinczyku, po prostu zastosowal inna schematycznosc. Tu bedzie podobnie. Przy Źabie cały czas sie pracuje ale jak juz mowilem nie wrzucam fotek etapow posrednich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 59 minut temu, Szydercza Gała napisał: jak juz mowilem nie wrzucam fotek etapow posrednich. Typowy objaw lenistwa Który ostatnio z wielkim upodobaniem sam stosuję także jedziesz z koksem tylko może anons o terminie wodowania daj do publicznej wiadomości Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Przeciez Reksio dzialal w chinczyku A czy przypadkiem nie zeżarł Sofiji i Ciapka bo słuch wszelki zaginął po tej parze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 (edytowane) Ciapek sie odnalazł.. nomen omen na Krakowiaku właśnie. Edytowane 5 Lutego 2019 przez Super_Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 No to i ja coś tam sobie zacząłem dłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2019 Autor Share Napisano 5 Lutego 2019 Wiedzę że tu u niektórych rach - ciach i będzie galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 (edytowane) Hehe, spokojnie Krzychu, jest sporo zabawy. Osłony z rufie wymienione na blaszki, osłony na dziobie zeszlifowane tak że przebija światło, więc grubość mi odpowiada. Lecę z dodatkami Edytowane 5 Lutego 2019 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2019 Autor Share Napisano 5 Lutego 2019 Nieźle ci to szlifowanie wyszło. Ten szkoda że ten element nie jest ossbno, byłoby łatwiej do obróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Zdecydowanie byłoby łatwiej obrobić ten element, a co zrobić. Chciałem go wykonać z blaszki, ale stwierdziłem, że jeśli wyjdzie szlifowanie to go zostawię i jestem zadowolony z efektu. Zrobiłem też przymiarkę relingów Eduarda i zdecydowanie lepiej będą się prezentować niż zestawowe blachy. Dobra kończę na dzisiaj i dam innym się wykazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2019 Autor Share Napisano 5 Lutego 2019 Możesz zrobić fotkę porównawczą tych relingów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 No to Chudy dorzucił do pieca Ja dziś skleiłem tą kanapkę i ogoliłem osłony dział. Przecież oba relingi są na tej fotce Krzychu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2019 Autor Share Napisano 5 Lutego 2019 Aha, myślałem że Chudy od razu Edka montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 (edytowane) Miałem chwilę wolnego wczoraj i dzisiaj i tak trochę porobiłem Jeszcze jutro i dalej ruszam z tematem od poniedziałku, tak więc będziecie mieli czas by nadrobić Proszę Krzychu Edytowane 5 Lutego 2019 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 teraz w końcu widzę o co było tyle podniety z tymi relingami, jakoś nie dotarło do mnie wcześniej że te IBG-owskie są tylko dwużyłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 No widzisz Gała Te Eduardowe RN Navy też nie są do końca takie jak być powinny, bo między drugim a trzecim ostatnim pasem powinna być delikatnie większą przerwa, no ale chu.. z tym. Eduardowe sprawiają wrażenie lżejszych i lepiej się prezentują, takie moje zdanie i zostanę przy nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Ja bym raczej powiedział że są cholernie przytłaczające, i wyglądają bardziej jak jednolita barierka Przespałem najlepszy powód żeby w końcu usiąść do tych cholernych blach.... wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 6 Lutego 2019 Share Napisano 6 Lutego 2019 To co czekamy na blachy by Gała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Lutego 2019 Share Napisano 6 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Lutego 2019 Share Napisano 6 Lutego 2019 Jesteś w uprzywilejowanej pozycji Chudy, ja nie mam złomu i odpadów w 700tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 6 Lutego 2019 Share Napisano 6 Lutego 2019 ...a co to za dziwna skrzynia przy lewej burcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi