Grzes Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 2 godziny temu, leon napisał: 1/72 bedzie już niedługo... No czekam tego jak kania dżdżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 Cześć. Pokazały się kalki https://www.facebook.com/pg/Answerkits/posts/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 w blokach startowych, blisko coraz bliżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Szczerze mówiąc, to nie wiem, czy czekałem kiedyś z takim zniecierpliwieniem na jakiś model. A nigdy śmigłowca nie skleiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olokolo Napisano 24 Czerwca 2019 Share Napisano 24 Czerwca 2019 Na stronie Answerkits już zaczęła się sprzedaż dwóch modeli Sokoła w 1/48 ... Wysyłka na przełomie lipca i sierpnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Czerwca 2019 Share Napisano 24 Czerwca 2019 175 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Czerwca 2019 Share Napisano 24 Czerwca 2019 SKLEP ANSWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 164zł w Martoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekf16 Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Sokoły z Answera można było kupić za 160zł podczas konkursu w Jaworznie. Wrażenie z oględzin - pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 21 minut temu, maciekf16 napisał: Sokoły z Answera można było kupić za 160zł podczas konkursu w Jaworznie. Wrażenie z oględzin - pozytywne. Ile było sztuk do sprzedania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Szkoda, że inboksów nie ma. Niby mieli zacząć wysyłać pre-ordery we wtorek, więc ciekaw jestem, kiedy dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 No czekamy aż się ktoś pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 Jak bym miał, to by już były fotki... Trudno, czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 12 Września 2019 Share Napisano 12 Września 2019 (edytowane) Bardzo ciekawa informacja że można było kupić z 160 zł ? Faktycznie na stoliku gdzie sprzedawano modela kartonowe były dwa pudełka z Sokołami (polski i czeski). Po obejrzeniu zwartości pudełka na pytanie,, czy można kupić ? " - usłyszałem że po zakończeniu festiwalu. Chyba sprzedawano na zapisy i był komitet kolejkowy. Tyle widziałem Sokoła w Jaworznie. Edytowane 12 Września 2019 przez KRYSTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 13 Września 2019 Share Napisano 13 Września 2019 O pierwszej w niedzielę z tych dwóch do sprzedania był jeden. Na pytanie od kiedy w handlu pan odpowiedział że od środy, a mamy piątek. Po pobieżnym obejrzeniu robiły b.dobre wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Września 2019 Share Napisano 13 Września 2019 11 godzin temu, KRYSTEK napisał: Po obejrzeniu zwartości pudełka na pytanie,, czy można kupić ? " - usłyszałem że po zakończeniu festiwalu. Z doświadczenia wiem, że na tego typu imprezach jak się od razu nie weźmie, to zapomnij że dostaniesz na zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Września 2019 Share Napisano 13 Września 2019 A jakieś wiadomości odnośnie wersji w 72 było słychać? Miały być na jesień, więc pierwszych newsów można by już wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekf16 Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Na konkursie modeli kartonowych w Przeciszowie były do nabycia Sokoły . Jeżeli chodzi o Jaworzno to było ich więcej ale ostatnią sztukę zostawili na stole w celach reklamowych i dlatego sprzedaż odłożyli na koniec festiwalu. Następny konkurs to Bielsko Biała na którym będzie stoisko Answera. Ja też czekam na 1/72 ale pewnie trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESEM Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Z tego co mi powiedział pan z Answera w Przeciszowie to Sokół w 1/72 nie predzej niż za dwa lata a inne malowania sokołów w 1/48 w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 Dotarł już do kogoś Sokoł zamówiony w Answerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Września 2019 Share Napisano 16 Września 2019 (edytowane) 2 godziny temu, ESEM napisał: Sokół w 1/72 nie predzej niż za dwa lata A ja już miejsce w szafie zrobiłem... I książeczkę kupiłem... A tu d.u.p.a... Edytowane 16 Września 2019 przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Answer_Plastic Napisano 17 Września 2019 Share Napisano 17 Września 2019 (edytowane) W dniu 16.09.2019 o 21:02, Grzes napisał: A ja już miejsce w szafie zrobiłem... I książeczkę kupiłem... A tu d.u.p.a... To jest najbardziej pesymistyczna opcja, którą bierzemy pod uwagę nauczeni doświadczeniem z wypuszczaniem na rynek modelu 1/48. Miał być w sprzedaży w maju, a jest we wrześniu. Tak więc 'dmuchamy na zimne'. Najprawdopodobniej 'mały' Sokół będzie w połowie przyszłego roku, bo już się robi. Liczyliśmy na to, że po prostu przeskalujemy model 1/48, nieco upraszczając, ale tak nie da rady. Poza bryłą trzeba robić wszystko od nowa na innych parametrach. A w tym roku powinny być jeszcze dwa kolejne w skali 1/48. Edytowane 17 Września 2019 przez Answer_Plastic 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Września 2019 Share Napisano 17 Września 2019 Ale super wieści i to z pierwszej ręki! Trzymam kciuki Panowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 (edytowane) Na alledrogo Sokół w skali 1/48 już się pokazał i jest po 157 zł. Jak sądzicie. W sklepach będzie taniej?!?!?! Edytowane 23 Września 2019 przez seven up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 23 Września 2019 Share Napisano 23 Września 2019 Czemu? Już jest super tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi