pmroczko Napisano 29 Kwietnia 2019 Share Napisano 29 Kwietnia 2019 Dzień dobry! Chciałbym przedstawić wyniki mojej pracy nad modelem firmy Zvezda. Szczegóły można znaleźć w warsztacie: A teraz, bez zbędnego pisania, foty: Dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Śledziłem Twój warsztat kawał dobrej roboty tak trzymaj pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Fajny. Podoba mnie sie. Tak przy okazji, inne tło by nie zaszkodziło a wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Moja rzuciła okiem na ekran i spytała czemu oglądam wibratory. Fajne to to, ale tło faktycznie kiepskie. Przydałoby się coś do porównania wielkości w kadrze. Podoba mi się, co zrobiłeś z tą "nogą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 30 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Dzień dobry! Serdecznie dziękuję za komentarze i za miłe słowa! Z tym tłem to w sumie tylko czekałem aż ktoś się odezwie... Ale było takie ładne słońce i chwila czasu a w domu nie miałem dosłownie nic lepszego - i stąd to tło. Może po przeprowadzce bym musiał pomyśleć o dedykowanym kąciku fotograficznym... Tap-chan - no jest tu trochę racji :-)) A już jak się zbuduje ten model z podniesionym do startu zasobnikiem - to już słyszałem, że bardziej fallicznego modelu to po prostu nie ma.. Co do porównania wielkości to najlepszy jest czołg... Każdy się wydaje malutki. Wie ktoś może skąd wziąć rosyjskiego oficera w 1/72? To jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 OOO Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Ciekawa konstrukcja o bardzo ładny model, aż prosi się o jakąś podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 27 minut temu, carlito napisał: Ciekawa konstrukcja o bardzo ładny model, aż prosi się o jakąś podstawkę. Po pierwsze to model prosi się o nową galerię; nie potrzeba tu kącika fotograficznego - wystarczy jarząconiebieski ręcznik frotte zastąpić białym, bądź czarnym brystolem... Model w warsztacie wyglądał bardzo dobrze, ale w galerii nic nie widać... Tak, że czekam na lepsze zdjęcia..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 Pojazd super wyszedł. Żeby tak ktoś takiego w 1/35 wydał. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 Model jest ładny i bardzo ciekawy. Ale z tłem pojechałeś. Musiałem napisać żeby nie było że nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 2 Maja 2019 Share Napisano 2 Maja 2019 Czy te gwiazdki na nad prawą lampą oznaczają zniszczone miasta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 Maja 2019 Autor Share Napisano 3 Maja 2019 Dzień dobry! Jeszcze raz dziękuję za komentarze i za miłe słowa. carlito - w sumie w tej konfiguracji to podstawka musiała by pokazywać spękane płyty betonowe - na takim podłożu zwykle to rozstawiano. mandrivecs - nie doceniasz wielkości tego modelu! Problem polegał na tym, że nie miałem akurat w chacie gładkiego brystolu wielkości A2... Jak kiedyś będę miał, to może powtórzę zdjęcia. Adam - tak jak wyżej, jeżeli w 1:72 to bejbi ma ponad 30cm długości, to w 1:35 to będzie ponad 60cm - to już konkretna gablotę trzeba znaleźć! A jeszcz najlepiej w pozycji starowej! Krzysiek - wiem, uważnie patrzyłeś! Seb - na szczęście nie. Tylko starty. Może nie widać tego tak dobrze, ale niektóre z tych gwiazdek mają pełne, a niektóre puste środki - zastanawiam się co to może być. Tak samo różnica w kolorze pomiędzy podwoziem a zasobnikiem z rakietą świadczy o tym, że już było strzelane, a potem zamontowano następny zasobnik i nie było czasu ani ochoty, żeby przemalować go pod kolor. Po starcie farba na zasobniku i tak w dużej części jest wypalona. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi