GenKamyk Napisano 4 Czerwca 2019 Share Napisano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Witam w kolejnej galerii. Trochę się umordowałem bo model bardzo niewdzięczny Trzeba było odtwarzać fakturę odlewu, uchwyty wieży i zbiorników, spawy, liny, ucinać i wyginać błotniki, robić dziury w żaluzjach itp itd czyli jak na mnie to kosmos. Tak czy inaczej chyba koniec, więc zapraszam do oglądania i krytyki Edytowane 4 Czerwca 2019 przez GenKamyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 4 Czerwca 2019 Share Napisano 4 Czerwca 2019 Cud miód i ślinotok Może jedyne ale to za dużo trafień dostał. Ale mam słabość do tej maszyny i trochę mnie boli, że taki pokaleczony Mimo wszystko napatrzeć się nie mogę. Zdobyłeś coś może w Krakowie? Przeglądając zdjęcia na fb od razu zwrócił moją uwagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 4 Czerwca 2019 Share Napisano 4 Czerwca 2019 Bardzo ładny, podstawka również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 4 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2019 Dzięki śliczne Panowie! Tak, obłupałem go solidnie, pomyślałem, że temu będzie pasować jak mało któremu Na rozdanie dyplomów trochę się spoźniłem, więc nie wiem jakie były dokładne wyniki ale swoje wyróżnienie znalazłem na stole Btw Hetzer, su-152 i sherman były prześliczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Czerwca 2019 Share Napisano 4 Czerwca 2019 Super gratulacje!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 Bardzo fajnie wyszedł. Jak się już czepiać to tylko braku wytarć na gąsienicach w miejscach kontaktu z kołami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 Super robota. Bardzo fajnie wykonany mode, świetne malowanie. Duży plus za zrobienie podstawki, tylko życie by się przydało jakieś (choć jeden pozorant). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 Model bomba, bardzo mi się podoba. No i gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 6 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2019 Dzięki śliczne Panowie! Gąski poprawie a ludki kiedyś dodam, ale póki co wychodzą mi tragicznie Tymczasem biorę się za Tygrysa i szykuje powoli nowy warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Czerwca 2019 Share Napisano 7 Czerwca 2019 Co tu duzo pisac, bardzo udany model, fajna podstawka, najbardziej podoba mi sie ze uzyskales swietny efekt bez przesadnego rozjasniania modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 7 Czerwca 2019 Share Napisano 7 Czerwca 2019 Cała kompozycja bardzo fajna! Będzie go można jutro zobaczyć na Babarybie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 7 Czerwca 2019 Share Napisano 7 Czerwca 2019 interesuje mnie roślinność - sprzedaż patent? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 7 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2019 Jeszcze raz dzięki 4 godziny temu, jonathan napisał: Będzie go można jutro zobaczyć na Babarybie? Niestety nie, jestem z Krakowa i mam zawalony cały weekend 12 minut temu, Maciej56 napisał: interesuje mnie roślinność - sprzedaż patent? To głównie kupne krzaczki mininatur i bsm. Różnorodność zawsze robi robotę i choć tanie nie są, to skala 1:48 nie wymaga ich dużo. Do tego trawka elektrostatyczna i kilka przyklejonych kępek. Podstawkę robiłem 1 dzień, jak zwykle na ostatnią chwile, wiec tym bardziej cieszy, że się Wam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 7 Czerwca 2019 Share Napisano 7 Czerwca 2019 To jest jeden z najładniejszych zielonych modeli czołgów jakie widziałem. Świetny .Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 7 Czerwca 2019 Share Napisano 7 Czerwca 2019 Brawo, zrobiłeś pięknego IS-a . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 Kolega skromniutki, bo sokoro wie co "trzeba było" w takie razie to żaden "kosmos" tylko kolejny stabilny lot rakiety. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi