DBauer Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 To ja się przyłącze i proszę o fotki z zewnątrz. Najlepiej wersja H z nitami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam. Poszukuję zdjęć panzer IV ausf H. Chodz mi głównie o wnętrze przedziału załogi, przedział silnikowy wraz z wentylatorami(+ wymiary). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek82 Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 zdjęć i rysunków wnętrza pantery a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Mam pytanie, czy w Normandii były elefanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Male pytanko. Czy podstawa na tej fotce nalezala do 8,8 cm Flak 37/41 i kto robi taki model w 35-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 mam prośbę jakie kolory kamuflażu miał elefant w rosji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Yooo... Gdzie to "wyczesaliście"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volsebix Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 wrzuc mi na PW swojego maila .Przesle CI materiały o Elephant/Ferdinand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewan Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Siemka. Poszukuje zdjęć Panzera IV wersja H4 Chodzi mi o malowanie Pustynne czy ma ktoś jakieś kolorowe zdjęcia lub chociaż wzór jakim mogę się posługiwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Witam! Potrzebuję zdjęcia ( mogą być schematy, rysunki itp.) tyłu Pzkw II wersji D a ściślej rzecz ujmując tłumika. Jak ktoś ma niech wrzuca. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Witam, mam problem, nie mogę dojść jaki kolor wg. Humbrola mają RAL 6003 i RAL 8012 czyli kolory niemieckiej pancerki po 43 roku. Mam kilka wzorników ściągniętych z netu ale czasami pokazują co innego. Ja już się zakręciłem. Z tego co odczytałem to zielony - H86 lub H 117, a brązowy to H67. Może to ktoś potwierdzić bo już sam nie wiem dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 To ja jeszcze bardziej Ci zamieszam Mam przelicznik na którym RAL 6003 = H 105 drugiej barwy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Jeśli chodzi o Humbrola, proponuję zastosować: H 83 + odrobina H 93 = Dunkelgelb H 86 = Dunkelgruen H 160 + odrobina H 19 = Rotbraun Osobiście, nie sugerowałbym się przelicznikiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Dzięki Jakub. Tak tez się zrobi. No to teraz tylko do sklepu po puszeczki ( z farbami oczywiście ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Dzięki Jakub. Żaden kłopot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Witam. Szukam zdjęć PzKpfw II Ausf L. "Luchs".... a właściwie to malowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Poszukaj Wydawnictwa Militaria numer 109, znajdziesz tam między innymi: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Poszukaj Wydawnictwa Militaria numer 109 Militaria to raczej wątpliwe źródło informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 W miare możliwości sprawdze to. Dzięki za jakiekolwiek zdjęcia. Czekam na jakieś jeszcze o ile macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 witam mam problem z rozszyfrowaniem rosyjskiego napisu z tego ferdka.moze ktos poratuje. z gory dzieki http://grayknight.narod.ru/Ferds_Kursk_43/333-01.jpg http://grayknight.narod.ru/Ferds_Kursk_43/333-02.jpg po zapisaniu na dysku mozna sporo powiekszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Działo samobieżne FERDYNANT zdobyte (wzięte do niewoli...) razem z załogą przez żołnierzy 129 Orlewskiej dywizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 kurde mial byc nowy temat ale niechcacy tu mi sie wrzucilo.jednak dobrze trafilem.dzieki za pomoc.moglbym jeszcze prosic o przetlumaczenie tego polszczyzna czyli: samohodnaja(samobiezna)niemieckaja(niemiecka)puszka(..????...)ferdinand(ferdynand)....???.....(...????....)w(w).....???...(...????...)....????...(...???...)z(z)....???....(...????...) bojsami(...???...)129(129)...????....(orlowska)dywizyja(dywizja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Działo samobieżne FERDYNANT zdobyte (wzięte do niewoli...) razem z załogą przez żołnierzy 129 Orlewskiej dywizji.To jest przetłumaczenie tekstu ze zdjęć.Możesz dodać Niemieckie działo itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi