Skocz do zawartości

Nowości lotnicze w skali 1/72

Solo

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, barszczo napisał:

Nowy Bf109F w zapowiedziach Edwarda na czerwiec

Chciałem zapytać " komu to potrzebne ?". Spóźniłem się ! Jest już  jedno polubienie. Na Trygłowa i Swaroga ! Jak można się cieszyć z kolejnego Me-109 😯

• Like 3

Cieszy mnie nowy Eduard 1/72, bez względu co przedstawia.  Cieszyła mnie Avia S-199, chociaż mam Muzikantowe, bo Edek jest fajniejszy. Każdy dobry model cieszy. Zdarza mi się kupować zestawy, tylko dlatego, że są świetnie zaprojektowane i ładnie wykonane. Jestem pewien, że ten Fryc taki będzie, chociaż nie interesują mnie zbytnio Mietki i Foki.  

• Like 2

8 godzin temu, kopernik napisał:

Chciałem zapytać " komu to potrzebne ?". Spóźniłem się ! Jest już  jedno polubienie. Na Trygłowa i Swaroga ! Jak można się cieszyć z kolejnego Me-109 😯

Myślę, że Eduard wydaje ten model tylko po to, żeby można było pisać takie komentarze, bo wątpię, żeby był jakieś inne powody np. ekonomiczne. Eduard na pewno też nie wie, co robi, mając najlepsze na tej planecie rozeznanie w rynku. Jakże mógłby je mieć, sprzedając dodatki do tysięcy modeli i widząc, co schodzi najlepiej. To wszystko granda! Gdzie jest Belphegor? 

https://www.rsmodels.cz/p/410/92284-heinkel-he-46c

image.png.066d3c3119eafa6d61432958a514a088.png

• Like 1

28 minut temu, lord_karton napisał:

Gdzie jest Belphegor? 

Może jest coś na rzeczy i jakieś fluidy w powietrzu...

Bo tak całkiem niedawno myślałem, że Belphegora to mógłby wydać AModel.

Oni lubią takie dziwadła.

• Like 1

Ciekawe, jak się będzie do Academy porównywał... Jak tak dalej pójdzie, to będę musiał trzeci raz go zrobić (30 lat temu Hasegawa... 20 lat temu Academy...)

2 godziny temu, mirage3 napisał:

Bardzo dobre info ciekawe ile będzie zgapione z 4ósemki wink4

"Po popularnym F-35A Lightning II w skali 1/48 wydanym pod koniec zeszłego roku, pojawił się już F-35A w skali 1/72. Przeprojektowany na podział części odpowiedni dla skali 1/72, przy zachowaniu dokładnego kształtu płatowca zrealizowanego w skali 1/48. Utrzymując liczbę części poniżej połowy 1/48 i biorąc pod uwagę łatwość obsługi przez użytkownika, jest pełen treści, które mogą odtworzyć tryb bestii pełen broni. Jest to zestaw, który można polecić szerokiemu gronu osób od początkujących do zaawansowanych użytkowników." - tyle tłumacz google :szczerbol:

Edytowane przez Psar77
  • Thanks 2