mirage3 Napisano 15 Kwietnia 2023 Share Napisano 15 Kwietnia 2023 Clear Prop SH-2F Seaspirit A potem już tylko będzie lepiej SH-2G 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Nowości muzykalne ciekawości Reszta w linku https://www.modelarovo.cz/kvetnove-novinky-kovozavodu-prostejov-na-moson-model-show-2023/ 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Nowy Bf109F w zapowiedziach Edwarda na czerwiec: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, barszczo napisał: Nowy Bf109F w zapowiedziach Edwarda na czerwiec Chciałem zapytać " komu to potrzebne ?". Spóźniłem się ! Jest już jedno polubienie. Na Trygłowa i Swaroga ! Jak można się cieszyć z kolejnego Me-109 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Cieszy mnie nowy Eduard 1/72, bez względu co przedstawia. Cieszyła mnie Avia S-199, chociaż mam Muzikantowe, bo Edek jest fajniejszy. Każdy dobry model cieszy. Zdarza mi się kupować zestawy, tylko dlatego, że są świetnie zaprojektowane i ładnie wykonane. Jestem pewien, że ten Fryc taki będzie, chociaż nie interesują mnie zbytnio Mietki i Foki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 8 godzin temu, kopernik napisał: Chciałem zapytać " komu to potrzebne ?". Spóźniłem się ! Jest już jedno polubienie. Na Trygłowa i Swaroga ! Jak można się cieszyć z kolejnego Me-109 Myślę, że Eduard wydaje ten model tylko po to, żeby można było pisać takie komentarze, bo wątpię, żeby był jakieś inne powody np. ekonomiczne. Eduard na pewno też nie wie, co robi, mając najlepsze na tej planecie rozeznanie w rynku. Jakże mógłby je mieć, sprzedając dodatki do tysięcy modeli i widząc, co schodzi najlepiej. To wszystko granda! Gdzie jest Belphegor? https://www.rsmodels.cz/p/410/92284-heinkel-he-46c 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Taki: pzl m-15 belphegor* - Scale Modeling Search (scalemates.com) czy taki: PZL M-15 Belphegor (2T77H2XKB) by wwwitalik (shapeways.com) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 28 minut temu, lord_karton napisał: Gdzie jest Belphegor? Może jest coś na rzeczy i jakieś fluidy w powietrzu... Bo tak całkiem niedawno myślałem, że Belphegora to mógłby wydać AModel. Oni lubią takie dziwadła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Belphegor to oczywiście taki żarcik. Osobiście mam w planie budowę od podstaw w 1:48 na podstawie: Ale muszę dorosnąć albo dojrzeć do takiego modelu. Jeszcze jestem zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 (edytowane) Ja cały czas się łudzę, że doczekam tego cudaka w 1/72. Do kompletu z LALA Edytowane 19 Kwietnia 2023 przez Wojtek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Biorąc pod uwagę wielkość Belphegora to 1:72 jest chyba najbardziej sensowną skalą. A LALA nie mówię nie, jednak to się chyba bardziej na konwersję nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 3 godziny temu, lord_karton napisał: Gdzie jest Belphegor? no przeciez ja sie tego balem, jak go w telewizji pokazywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Wojtek59 napisał: Taki: pzl m-15 belphegor* - Scale Modeling Search (scalemates.com) czy taki: PZL M-15 Belphegor (2T77H2XKB) by wwwitalik (shapeways.com) ten 3D w 72 byłby interesujący gdyby nie cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Ale to są modele blokowe. A ja chcę sklejać. Taki jakiś nienormalny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 9 minut temu, Wojtek59 napisał: A ja chcę sklejać. Taki jakiś nienormalny jestem. Widziałem tu więcej takich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Już za chwileczkę, już za momencik... https://www...com/1-72-scale-ov-10a-bronco-icm72185 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Ciekawe, jak się będzie do Academy porównywał... Jak tak dalej pójdzie, to będę musiał trzeci raz go zrobić (30 lat temu Hasegawa... 20 lat temu Academy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Net mi się przyciął, zobaczyłem tyle: I nie czytając nazwy myślę: Kurła wykrakaliśmy - jest Belphegor! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 4 godziny temu, pmroczko napisał: Ciekawe, jak się będzie do Academy porównywał... Będzie zdecydowanie lepszy. W sumie najlepszy. I jeżeli będzie przeskalowany z 48 to będzie rewelacyjny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 No i chyba stara Academy nie doczeka się warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 45 minut temu, Kon_Bar napisał: No i chyba stara Academy nie doczeka się warsztatu to wpakuje kilka zdjec gotowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 F-35A Tamiya, to nie przepak Italeri, a produkcja własna Więcej info na stronie: https://www.tamiya.com/japan/products/60792/index.html 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Kwietnia 2023 Share Napisano 21 Kwietnia 2023 Bardzo dobre info ciekawe ile będzie zgapione z 4ósemki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 21 Kwietnia 2023 Share Napisano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) moment Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 21 Kwietnia 2023 Share Napisano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, mirage3 napisał: Bardzo dobre info ciekawe ile będzie zgapione z 4ósemki "Po popularnym F-35A Lightning II w skali 1/48 wydanym pod koniec zeszłego roku, pojawił się już F-35A w skali 1/72. Przeprojektowany na podział części odpowiedni dla skali 1/72, przy zachowaniu dokładnego kształtu płatowca zrealizowanego w skali 1/48. Utrzymując liczbę części poniżej połowy 1/48 i biorąc pod uwagę łatwość obsługi przez użytkownika, jest pełen treści, które mogą odtworzyć tryb bestii pełen broni. Jest to zestaw, który można polecić szerokiemu gronu osób od początkujących do zaawansowanych użytkowników." - tyle tłumacz google Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez Psar77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi