mikemc Napisano 5 Grudnia 2019 Share Napisano 5 Grudnia 2019 https://www.scalemates.com/kits/zvezda-tba-mi-24--1255512 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 6 Grudnia 2019 Share Napisano 6 Grudnia 2019 Z tego co widać to działko pokładowe jest inne niż w polskiej wersji. Chyba że w zestawie będą dwa rodzaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Napisali że W/WP czyli powinny być do obu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Ja się załamie , jeden za drugim nowy model a robota w krzakach . Nie wiecie jak sobie jaką rente załatwić na robienie modeli ? Same dobre wieści szykuje nam modelarski 2020 . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) No naprawdę się idzie załamać, pojawia się wszystko o czym się tak marzyło wiele lat temu, i to i w 72, i w 48, a Mi-24 to mój ulubiony śmiglak, jeszcze tylko żeby ktoś w 48 wydał dobrą rodzinę Miga-17 i jeszcze duża Iskierka by się przydała, no i jeszcze jakieś dodatkowe życie na budowę tego wszystkiego Edytowane 8 Grudnia 2019 przez arhtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 10 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2019 Jeszcze brakuje Mi-8 w 1:48 i było by fajnie. Ale podobno amk coś szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 10 godzin temu, mikemc napisał: Jeszcze brakuje Mi-8 w 1:48 i było by fajnie. Ale podobno amk coś szykuje. Kitty Hawk ma w zapowiedziach na 2020 rok Mi-8/Mi-17 w 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 11 Grudnia 2019 Share Napisano 11 Grudnia 2019 Proszę , chyba czytają Modelwork . I powoli "czarne" dziury się zapełniają . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eLCe Napisano 4 Marca 2020 Share Napisano 4 Marca 2020 Czy ktoś ma jakieś nowe info odnośnej tego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Marca 2020 Share Napisano 4 Marca 2020 Zdaje się że dalej nic. Ale Zvezda to solidna marka, jak powiedziała że wyda, to wyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 4 Marca 2020 Share Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) na fejsie dali pare dni temu zdjęcie połówki formy do kadłuba - wewnętrzną stronę. Robi się. Edytowane 4 Marca 2020 przez Qz9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszewskip Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Już zamówione, za chwilę dostępne w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Pojawił się w exito, może ktoś kupił, jakaś opinia, inbox lub najlepiej recenzja ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Są też w Martoli Plastmodelu i Ksmodel Tu można poczytać http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?/topic/310895-148-mil-mi-24vvp-hind-e-by-zvezda-released/page/2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 16 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2020 A to jest ta sama wersja co na zdjęciu? Czy zvezda ma tą samą politykę co Icm i miniart (wypuszczanie kilku wersji tego samego modelu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Z tego co się orientuję to tak. W pudełku są różne elementy, które pozwalają na wykonanie polskiej wersji W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Model jest w zasadzie kopią skali 72 i jeżeli ktoś lubi żeby było np dużo nitów jak przystoi na helikopter to będzie zawiedziony bo model jest gładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 To jest pewno ta sama wersja V/VP co w 72. Czyli późny W, który odpowiada tylko polskiemu 956. Jakbyś chciał inny W to trzeba kilka przeróbek zrobić. W 72 wystarczy kupić zestaw blaszek Eduarda, który to pokrywał - na przykład przeniesienie wyrzutników flar pod ogon. Tutaj tego jeszcze nie ma. Pobieżnie przeglądając ramki mi się podobieństwo zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) A tak wglądają ramki Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez birborkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Instrukcja do pobrania w formie PDF na stronie Zvezdy https://www.zvezda.org.ru/catalog/sbornye_modeli/aviatsiya/vertolyety/sovetskiy_udarnyy_vertolet_mi_24v_vp_28463/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 I jeszcze w zapowiedziach mamy coś takiego pod model Zvezdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Cóż, oby ich Su-57 nie był tylko przeskalowanym zestawem z 72. Nie wygląda to jakoś zachwycająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 Po sklejonych modelach, które widać w internetach można wywnioskować, że jakiegoś dużego szału nie ma, ale ważne żeby chociaż wymiary, kształty i geometria się zgadzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, arhtus napisał: Po sklejonych modelach, które widać w internetach można wywnioskować, że jakiegoś dużego szału nie ma, ale ważne żeby chociaż wymiary, kształty i geometria się zgadzała. z jednej strony to prawda ale zakup i naklejanie nitowań to nie łatwa sprawa bo wypukłych nitów w polskich sklepach praktycznie niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Globerek182 Napisano 16 Kwietnia 2020 Share Napisano 16 Kwietnia 2020 dzisiaj zapłacona pro forma . jutro moze wyjdzie i poniedziałek ...wtorek u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi