Bedrzich Napisano Piątek o 15:53 Share Napisano Piątek o 15:53 55 minut temu, arhtus napisał: AMMO wypuścił serię MiGa-17, ale to chyba właśnie produkt Kinetica. Ostatnio pojawiło się nawet pudełko od Kinetica w fajnej cenie, tylko tego żądła i pylonów brak …który ostatnio pojawił się też w pudełku Kinetica jako chińska odmiana licencyna MiGa-17. Pylony akurat można kupić od AMMO, tylko żądełka brak- jak już pisali poprzednicy… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Piątek o 16:38 Share Napisano Piątek o 16:38 W dniu 29.08.2025 o 19:51, Cypis napisał: Planet Models , żywiczny model z detalami 3D Renard R-31 "Belgian Reconnaissance Plane" wygląd części drukowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Niedziela o 09:56 Share Napisano Niedziela o 09:56 Italeri wznawia Dauntlessa tym razem w wersji SBD-3 jak poprzednio przy SBD-5 wypraski od Accurate Miniatures. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Niedziela o 15:22 Share Napisano Niedziela o 15:22 I takie malowanki dają do niego: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Poniedziałek o 11:38 Share Napisano Poniedziałek o 11:38 Malowanki miniartowego P-47M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano Poniedziałek o 12:52 Share Napisano Poniedziałek o 12:52 Ten Jackson to jednak był chłop wszechstronnie utalentowany, i zaśpiewał, i zatańczył, i jeszcze Thunderbolta pilotował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Poniedziałek o 13:15 Share Napisano Poniedziałek o 13:15 22 minuty temu, RogerM napisał: Ten Jackson to jednak był chłop wszechstronnie utalentowany, i zaśpiewał, i zatańczył, i jeszcze Thunderbolta pilotował... i Władcę Pierścieni sfilmował, i szmatopłaty produkował w plastiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Poniedziałek o 13:26 Share Napisano Poniedziałek o 13:26 Jeszcze taki wycinek z E-Day. Prawdopodobny boxart na kolejną edycję Avii S-199 planowaną na Styczeń 2026: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Poniedziałek o 13:30 Share Napisano Poniedziałek o 13:30 13 minut temu, socjo1 napisał: i Władcę Pierścieni sfilmował, i szmatopłaty produkował w plastiku... Człowiek renesansu normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Poniedziałek o 14:05 Share Napisano Poniedziałek o 14:05 Halberd Models wydaje w żywicy model Martin AM-1 Mauler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano Poniedziałek o 15:24 Share Napisano Poniedziałek o 15:24 (edytowane) 1 godzinę temu, jmx62 napisał: Człowiek renesansu normalnie Ale ja o Michaelu pisałem (pierwsze malowanie P-47M, LM*J) Od "Władcy pierścieni" to był Peter Edytowane Poniedziałek o 15:24 przez RogerM literówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Wtorek o 11:03 Share Napisano Wtorek o 11:03 (edytowane) 19 godzin temu, RogerM napisał: Ale ja o Michaelu pisałem (pierwsze malowanie P-47M, LM*J) Od "Władcy pierścieni" to był Peter To byli bliźniacy, dlatego mi się pomyliło. Sami spójrzcie -jak dwie krople wody... Edytowane Wtorek o 11:04 przez socjo1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano Wtorek o 12:31 Share Napisano Wtorek o 12:31 Czy ktoś zna termin pojawienia się D3A2 z WINGSY w sklepach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Wtorek o 12:35 Share Napisano Wtorek o 12:35 (edytowane) 1 godzinę temu, socjo1 napisał: To byli bliźniacy Trojaczki! Spojrzałem, jednojajowe ani chybi. Co ciekawe najstarszy miał drugie imię na J, ale znalazłem trzy jego wersje. Osobiście wolę go w D-28. Edytowane Wtorek o 12:40 przez greatgonzo 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano Wtorek o 12:58 Share Napisano Wtorek o 12:58 22 minuty temu, greatgonzo napisał: Trojaczki! Spojrzałem, jednojajowe ani chybi. Co ciekawe najstarszy miał drugie imię na J, ale znalazłem trzy jego wersje. Osobiście wolę go w D-28. Trojaczki, trojaczki, wszyscy biali, jeden później ale zawsze... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Wtorek o 16:46 Share Napisano Wtorek o 16:46 4 godziny temu, greatgonzo napisał: Trojaczki! Spojrzałem, jednojajowe ani chybi No to jak rodzaju męskiego trojaczki to przynajmniej trzyjajowe a powinny być sześcio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Wtorek o 17:22 Share Napisano Wtorek o 17:22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muśtax Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Jak się komuś nie śpieszy to teraz na Ali z ok 260 można kupić z darmową wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu 9 godzin temu, Muśtax napisał: Jak się komuś nie śpieszy to teraz na Ali z ok 260 można kupić z darmową wysyłką Ciekawe czy Greka wydadzą...tam też zdaje się są różne dodatkowe anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Kinetica dopadła panika jak GWH pokazał formy swojej SUFY Pudełka znajome bo z poprzednich wydań ale za to pierwsze garbate GOLDY będą... No zobaczymy jakiegoś szału nie przewiduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Czy ktoś w końcu wyda wczesne F-16 block 1/5/10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Pod pod postem, ale nadciągaja Edwardowe grudniowe świeżynki i odgrzewane kotlety. Kolejna limitka z P-40E i N, Spitfire Mk.Vb w wersji mid i Rufe w edycji Weekend. Poniżej boxart na P-40 i malowanki na wszystkie nowości. Do P-40 będą jeszcze cztery propozycje kolorystyczne, a Spitfire jest i nasz, Dziubkowy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, mirage3 napisał: Kinetica dopadła panika jak GWH pokazał formy swojej SUFY Pudełka znajome bo z poprzednich wydań ale za to pierwsze garbate GOLDY będą... No zobaczymy jakiegoś szału nie przewiduje. Oj te 16ki Kinetica chyba nie sa takie złe? No i będą kosztować połowę tego GWH więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 46 minut temu, Psar77 napisał: Oj te 16ki Kinetica chyba nie sa takie złe? No i będą kosztować połowę tego GWH więc... Właśnie robię naszego Tigera, budowa zaczęta jeszcze przed katastrofą 4056. Jakość całkiem dobra, detal również. Kto robił poprzednie wydania zauważy poprawę jakości. GWH będzie duużo droższe, więc nie każdy będzie w stanie tyle wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi