AlbertO Napisano Poniedziałek o 11:35 Share Napisano Poniedziałek o 11:35 14 minut temu, barszczo napisał: Eduard rozpoczął swoją tradycyjną zabawę z malowankami na najbliższą nowość w postaci B-25J, którą wydają we współpracy z HKM. Na razie mamy dwa wzory: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlbertO Napisano Poniedziałek o 11:36 Share Napisano Poniedziałek o 11:36 Teraz, AlbertO napisał: https://www.eduard.com/preorders/ Chyba jednak wszystkie malowania pokazali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Poniedziałek o 19:48 Share Napisano Poniedziałek o 19:48 (edytowane) 8 godzin temu, AlbertO napisał: Chyba jednak wszystkie malowania pokazali. Oj, kajam się. Fakt już były, a ja wlazłem na Edkowego fejsa i świruję. Pokazali też pudło z Miga-21F-13 i malowanki w lepszej rozdzielczości, ale @mirage3 już temat zaanonsował. Oj chyba się skuszę na tego Miga choć rur nie robię, taki ładny Arab tam jest . Edytowane Poniedziałek o 19:49 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu (edytowane) Model Maker przypomina o nowych kalkach do Hurricane w sam raz do nowego modelu Army Edytowane 6 godzin temu przez mirage3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bethor Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Wczoraj ruszyła przedsprzedaż nowego Hawker Hurricane mk. I od Arma Hobby w skali 1:48. Cena za zestaw: 198,- zł Cena za zestaw z wydrukowanymi dodatkami 3D: 223,- zł Cytat Zestaw opracowany został w nowych formach z 2025 roku i pozwala wykonać późny wariant Mk I z metalowymi skrzydłami, używany w RAF podczas Bitwy o Anglię i na frontach całego świata. Z pudełka można zbudować zarówno wersję standardową, jak i tropikalną, wyposażoną w charakterystyczny filtr powietrza. Najważniejsze cechy modelu: nowe formy (2025) – kadłub, skrzydła, chłodnica i śmigła, szczegółowa ramka detali kokpitu i oszklenia sprawdzona w modelu Hurricane Mk IIb, perfekcyjnie odwzorowane linie podziału i nitowanie, możliwość budowy wersji standardowej lub tropikalnej, wysokiej jakości kalkomanie z historycznymi malowaniami RAF, jakość co najmniej tak wysoka, jak w uznanym Hurricane Mk IIb 1/48 – a jeszcze bogatsza w detale. Co znajdziesz w pudełku? cztery ramki plastikowe (dwie całkiem nowe) Szczegółową instrukcję po polsku i po angielsku link Maski do kabiny i kół Kod do pobrania pliku 3D z akcesoriami - fotel pilota z pasami i rury wydechowe (może jeszcze coś dorzucimy potem) Kalkomania Techmod z czterema wariantami malowania Warianty oznakowania: Hurricane Mk I V6864/DT-A – S/Ldr Robert Stanford Tuck, 257 Dywizjon RAF, grudzień 1940 Hurricane Mk I R4175 RF-R – Sgt Josef František, 303 Dywizjon RAF/PSP, sierpień–październik 1940 Hurricane Mk I P3090/W-8E – 760 Dywizjon FAA, RNAS Yeovilton, lato 1942 Hurricane Mk I V6864/DT-A – S/Ldr Robert Stanford Tuck, 257 Dywizjon RAF, październik 1940 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioBan Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu 13 godzin temu, mirage3 napisał: Model Maker zapowiada nowe kalki do Hurricane MK.I Nie zapowiada tylko przypomina, że są w sprzedaży od już od ładnych kilku miesięcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 47 minut temu, PioBan napisał: Nie zapowiada tylko przypomina, że są w sprzedaży od już od ładnych kilku miesięcy. Zgadza się mój bład przyszło info o nowym poście na FB i potraktowałem to jako zapowiedź a tu przypominajka. Jakoś tak zgrało się Pre-orderem na nowego Hurricane od Army... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, mirage3 napisał: Zgadza się mój bład przyszło info o nowym poście na FB i potraktowałem to jako zapowiedź a tu przypominajka. Jakoś tak zgrało się Pre-orderem na nowego Hurricane od Army... I dzięki tym kalkom wreszcie po latach uda mi się zbudować Garbuska z rozkładówki Typów Broni i Uzbrojenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi