Staryfajter1954 Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 Godzinę temu, Psar77 napisał: To Kinetic wyszedl teraz w przepaku Hellera Tak ale Kinetic to Mirage IIIE a Eduard to hellerowski Mirage 2000C. To dwa zupełnie inne samoloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, giberes napisał: Mój jest w przepaku Eduarda Tak samo jak mój choć i w przepaku MisterCrafta też mam Mirage 2000C. Eduard do tego Mirage 2000C dał przepiękne kalkomanie do zrobienia modelu w barwach maszyny biorącej udział w Tigermeet. Poza tym dwa wielkie zbiorniki paliwa podskrzydłowe z Mirage 2000N oraz pocisk ASMP. Edytowane 18 Października 2022 przez Staryfajter1954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 2 godziny temu, Psar77 napisał: To Kinetic wyszedl teraz w przepaku Hellera Piszesz, że Kinetic wyszedł teraz w przepaku Hellera ale nigdzie nie mogę go znaleźć w sklepach. Czy widziałeś już go gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 3 godziny temu, Staryfajter1954 napisał: Piszesz, że Kinetic wyszedł teraz w przepaku Hellera ale nigdzie nie mogę go znaleźć w sklepach. Czy widziałeś już go gdzieś ? To ja namieszałem - sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 Tematów francuskich c.d. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 Można się ślinić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 Nareszcie jest! Premiera roku jak dla mnie . Airfix 1:48 Avro Anson Mk.1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 21 minut temu, lord_karton napisał: Nareszcie jest! Premiera roku jak dla mnie . Zaraz po Beauforcie, ale też się bardzo cieszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 (edytowane) Model Maker jednak zrobi zestaw wypas i kalki na Zumbacha będą zawierać oznaczenia na Invadera z Biafry ba nawet będzie żywica do konwersji do wariantu RB-26 ! KLIK Edytowane 25 Października 2022 przez mirage3 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 Brakuje tylko Austera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 26 minut temu, Wymysl napisał: Brakuje tylko Austera Oj tam i tak najważniejszy jest ten ostatni duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 I zaś szykuje się wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Października 2022 Share Napisano 31 Października 2022 Wam też napiszę, choć nie moja skala. Na święta ModelMaker szykuje zestaw do Tygrysicy 707. Dedykowany do modelu Kitty Hawk. Zestaw bogaty w kalki: i maski... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 31 Października 2022 Share Napisano 31 Października 2022 (edytowane) To muszę teraz wygrzebać model Edytowane 31 Października 2022 przez Tazman79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Listopada 2022 Share Napisano 4 Listopada 2022 Rocznicowo, lepiej późno niź wcale 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 4 Listopada 2022 Share Napisano 4 Listopada 2022 HK Models (Hong Kong Models) 1/48 B25J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 5 Listopada 2022 Share Napisano 5 Listopada 2022 cześć, ja tam nie mogę się doczekać F-35A Tamiyi, ponieważ kończę składać model Menga (założyłem kalki z szachownicą) i krew mnie zalewa, a zacząłem F-14D Tamiyi i składam z uśmiechem na twarzy. F-35 Menga ma koszmarne, symetryczne, czytaj niezgodne z rzeczywistością wnęki uzbrojenia, takowe do bani połączenie elementów stateczników pionowych i połączenia skrzydło-kadłub, które pęka, po chwyceniu modelu za skrzydło. Nie jestem doświadczonym modelarzem, ale przy nim F-14D Tamiyi to cud ... Teraz mam dylemat, bo chcę kupić F-4 wczesnej wersji (krótkonosej) i nie wiem czy brać F-4B z Tamiyi, czy tak samo dobrze spasowany będzie F-4C lub D z Zukei Mura ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 5 Listopada 2022 Share Napisano 5 Listopada 2022 ZM to również światowa czołówka, jeśli chodzi o jakość, z czym w parze idzie cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 5 Listopada 2022 Share Napisano 5 Listopada 2022 (edytowane) 44 minuty temu, karlos napisał: cześć, ja tam nie mogę się doczekać F-35A Tamiyi, ponieważ kończę składać model Menga (założyłem kalki z szachownicą) i krew mnie zalewa, a zacząłem F-14D Tamiyi i składam z uśmiechem na twarzy. F-35 Menga ma koszmarne, symetryczne, czytaj niezgodne z rzeczywistością wnęki uzbrojenia, takowe do bani połączenie elementów stateczników pionowych i połączenia skrzydło-kadłub, które pęka, po chwyceniu modelu za skrzydło. Nie jestem doświadczonym modelarzem, ale przy nim F-14D Tamiyi to cud ... Teraz mam dylemat, bo chcę kupić F-4 wczesnej wersji (krótkonosej) i nie wiem czy brać F-4B z Tamiyi, czy tak samo dobrze spasowany będzie F-4C lub D z Zukei Mura ???? Brałbym Tamkę. 1) lepsze spasowanie, podobno poezja, cały model tak skonstruowany, że można go złożyć w większości na sucho z zaledwie kilkoma kawałkami taśmy; 2) o nieprawidłowym kształcie dupska w krótkonosych ZM można znaleźć pełno informacji; 3) więcej uzbrojenia zapewne (znając i ZM i Tamkę) a jednak takie samo; 4) figuranci w zestawie, jak nie do tego to może do innego się przydadzą; 5) dysze w Tamiyi są świetne jak na plastik, podczas kiedy do ZM przydały by się żywice. Edytowane 5 Listopada 2022 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 5 Listopada 2022 Share Napisano 5 Listopada 2022 W dniu 4.11.2022 o 05:16, mirage3 napisał: Rocznicowo, lepiej późno niź wcale Obstawiam Harriery na 350 - 380 PLNów za sztukę. Traktorek kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Listopada 2022 Share Napisano 6 Listopada 2022 15 godzin temu, HK1885 napisał: Obstawiam Harriery na 350 - 380 PLNów za sztukę. Traktorek kosztuje... Zobaczymy może nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 7 Listopada 2022 Share Napisano 7 Listopada 2022 W dniu 21.10.2022 o 08:57, _OldMan_ napisał: Można się ślinić. Tutaj trochę dłuższa budowa testowa - przyznam szczerze, ze mi kopara opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyku741 Napisano 7 Listopada 2022 Share Napisano 7 Listopada 2022 A wie może ktoś kiedy banzai otrzyma dostawę z GWH i zaczną się wysyłki Su-30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 7 Listopada 2022 Share Napisano 7 Listopada 2022 5 godzin temu, bzyku741 napisał: A wie może ktoś kiedy banzai otrzyma dostawę z GWH i zaczną się wysyłki Su-30? A pytałeś w Banzai? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyku741 Napisano 7 Listopada 2022 Share Napisano 7 Listopada 2022 Posłałem maila z 4 dni temu i cisza więc pytam tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi