Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 7.11.2022 o 16:26, bzyku741 napisał:

A wie może ktoś kiedy banzai otrzyma dostawę z GWH i zaczną się wysyłki Su-30? 😁

22 godziny temu, bzyku741 napisał:

Posłałem maila z 4 dni temu i cisza więc pytam tutaj 😉

Będą pod koniec przyszłego tygodnia, info od pana Tomka 😉

• Like 1
Napisano

Może ktoś ma jakieś newsy odnośnie pojawienia się modeli D.520, H-75, M.S. 406? 
Mogą być wznowienia. 
Czy jedyny myśliwiec francuski z 1940, który jest obecnie dostępny w sklepach, to brzydki jak noc M.B. 152? 😞 

Napisano

Cr. 714 jest już koszmarny... 😉 
Choć ze schowanym podwoziem wygląda w miarę. Niestety nie latał bojowo we francuskich dywizjonach.
Pewnie będę musiał przekonać się do krótkonosego, pękatego Blocha skoro Tamka nie idzie w sukurs z D.520.

Napisano
47 minut temu, Herod napisał:

Choć ze schowanym podwoziem wygląda w miarę. Niestety nie latał bojowo we francuskich dywizjonach.
Pewnie będę musiał przekonać się do krótkonosego, pękatego Blocha skoro Tamka nie idzie w sukurs z D.520.

Na Cr.714 latali bojowo Polacy ,a MB 152 jest całkiem fajny jak na czas w którym powstał.Na MB-152 też latali Polacy.

Napisano
7 godzin temu, Herod napisał:

Ja nie wiem co Wy chcecie od tej maszyny😃, mi się ten samolot zawsze bardzo podobał i czekam na dobre 1/48. Jakaś firma niedawno coś takiego zapowiedziała, ale nie pamiętam już która.

Napisano
26 minut temu, arhtus napisał:

Ja nie wiem co Wy chcecie od tej maszyny😃, mi się ten samolot zawsze bardzo podobał i czekam na dobre 1/48. Jakaś firma niedawno coś takiego zapowiedziała, ale nie pamiętam już która.

Dora Wings.
Ale właściciel poszedł na front, więc jeszcze sobie poczekacie.

Napisano

Cóż... Widziałem M.B. 174, a  nawet Martina 167 w skali 1/48. 
Zawsze to jakiś wybór. Tylko jak na moje potrzeby to są zbyt ogromne. Gigantyczna rozpiętość skrzydeł

A może jak jeszcze raz popatrzę na M.B. 152 w locie to się do niego przekonam...

images?q=tbn:ANd9GcRL2PYpCuMYDgjGcOWcz0P 

Nie. 😛 

Czekam zatem aż jakaś miła firma wypuści odpowiedni samolot w bożej skali 1/48.

Napisano
2 godziny temu, BRAVO112 napisał:

a ja zawsze lubilem garbate samoloty 🙂

MB152 jest OK

Nie mam nic przeciwko garbatym, ja w każdej maszynie dostrzegam jakieś piękno😁 choć co prawda jest jedno coś czego nie rozumiem, coś co stworzył jakiś szalony inżynier, a jest to Ił-102 🥴😂

• Haha 1
Napisano
W dniu 12.11.2022 o 10:17, mirage3 napisał:

Brzydki to jest CR.714 Cyclone 😅

Przy F-35 i tak wygląda jak Marilyn Monroe.

• Like 1