Pxxx Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Specjalnie dla Ciebie, hangar Scharnhorsta i pomost Kagero. Pokaz mi te różnice w jakości. Na fotkach Hansa na wieży nierówności są wynikiem technologii, formy suwakowe. Są podobne na wieżach od 102 W niszczycielach i krążownikach RN, są na Scharnhoscie i w każdym modelu FH. One są super, ale nie są oczywiście idealne. Trumpetery , hobbycostam to ja nawet nie patrzę teraz co maja zamiar wydać. Sprowadziliście sprawę do absurdu, dowód na bezsens pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Hans, dokładnie to samo czyli taka gęsia skórka jest na Scharnhorscie, pomijam ze już po pierwszej farbie tego nie będzie, gołym okiem zapomnij. Porównujesz szalupy, ale one są odlane na tym samym poziomie. Są trochę inne i tyle. Dobra, szkoda prądu ja wiem swoje wy swoje, Strzala, dzięki za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Wiesz co już pomijając cała ta dyskusje, na takich zdjęciach jak to co pokazałeś, to mogłeś położyć model ZTS plastyk i też wyglądałyby tak samo. Cała ta dyskusja wynika z tego, że nie potrafisz nas przekonać że to co widzisz w swoich mokrych snach, jest mierzalną rzeczywistością. Jaki jest sens pisania o super detalu, a potem wstawianie zdjęć robionych pralka z odległości 20 metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Gała, chciałeś szczegóły, to masz. Powyżej zdjęcie ukazujące detal całego modelu, wykonane z wysokości 100 m (to ta kropka, gdyby ktoś nie wiedział) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 (edytowane) . Edytowane 21 Kwietnia 2020 przez Piotras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Ja bym się zastanowił nad tą adopcją. Tatusie bywają różni.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 W dniu 21.04.2020 o 16:27, chudyhunter napisał: To żeś pokazał... A kim jest Dan? Jakieś guru i wyznacznik jakości? Dla mnie jakość można zobaczyć nawet na zdjęciach i nie potrzebuję oceny jakości detali od jakiegoś Dana. Andrzej z Pipnicy Dolnej niedługo wyda książkę potwierdzającą, że ziemia jest płaska. Tak sobie czytam Twoje posty. I coraz częściej będę się im przyglądał szczególnie troskliwie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 A co takiego jest nieodpowiedniego jest w tym poście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, chudyhunter napisał: A co takiego jest nieodpowiedniego jest w tym poście? Nie napisałem, że jest coś nieodpowiedniego. Czytamy ze zrozumieniem... napisałem, że będę się przyglądał troskliwie. Czytamy ze zrozumieniem. Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez blacman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Nie ma problemu i doskonale wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Teraz, chudyhunter napisał: Nie ma problemu i doskonale wiem o co chodzi To doskonale, że wiesz. I mam nadzieję, że wyciągniesz z tej wiedzy wnioski. Koniec offtopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 27 Maja 2020 Autor Share Napisano 27 Maja 2020 FH znowu po niemiecku... chociaż jak się przyjrzeć to nawet ładny statek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 ...statek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Maja 2020 Autor Share Napisano 28 Maja 2020 a wyobrażasz sobie ładny okręt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Pewnie że STATEK, przecież ten szajs nie zasługuje żeby go okrętem nazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 29 Maja 2020 Share Napisano 29 Maja 2020 Lepiej niech będzie już statek niż łódź. https://www.filmweb.pl/video/7+wspaniałych/Najlepsze+filmy+o+łodziach+podwodnych-53839 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 8 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2020 FH dalej niezwyciężony... https://www.1999.co.jp/eng/10715239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 8 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2020 jeszcze lotniskowiec dołożyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 8 Sierpnia 2020 Share Napisano 8 Sierpnia 2020 3 godziny temu, zloty napisał: FH dalej niezwyciężony... Może i niezwyciężony, ale znów pakują tylko pół okrętu do pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Października 2020 Share Napisano 22 Października 2020 (edytowane) Myślę że sprawa warta odnotowania : będzie angolski niszczyciel klasy J : fotka wygląda dość zacnie (do tego pewnie będzie jeszcze obfita blacharka) , a że klasa J bardzo, bardzo zbliżona do N więc jest szansa na niezłego Pioruna.... ....ależ to może być kusząca perspekrywa dla niektórych zrobić sobie dioramkę boju ze Smarkiem chociażby szarża do ataku torpedowego.... tym bardziej że to 700 więc gabarytowo nie zajmie całej podłogi w salonie Edytowane 22 Października 2020 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 4 Listopada 2020 Share Napisano 4 Listopada 2020 No i wszystko w tym temacie. Trzeba przyznać że Flyhawk godnie chce uczcić taką rocznicę - tylko czemu dopiero w grudniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 30 Grudnia 2020 Share Napisano 30 Grudnia 2020 Są już w internetach jakieś recenzje Invincible? Model już jest, a takie milczenie o flyhawku to aż dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi