Moses Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 5 minut temu, Hubert Kendziorek napisał: starsze wypusty Tamiyi, Z tym trzeba uważać bo te starsze Tamiye to przepaki Italeri, więc moze nie byc tak różowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 W dniu 25.01.2020 o 09:08, jason83 napisał: Serdecznie dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i porady! Aż się chce sklejać dalej Posłucham podpowiedzi i szukam jakiegoś nowego zestawu lepszej firmy. Miłego weekendu Koledzy! Przed zakupem nowego zestawu warto zapytać o jego jakość na forum bowiem wybór samej firmy nie zawsze jest gwarancją jego jakości, a tu od razu dostaniesz wyczerpującą informację co w konkretnym pudełku piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 18 minut temu, Moses napisał: Z tym trzeba uważać bo te starsze Tamiye to przepaki Italeri, więc moze nie byc tak różowo. Ale wszystkie Italerki kleją się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 12 minut temu, Moses napisał: Z tym trzeba uważać bo te starsze Tamiye to przepaki Italeri, więc moze nie byc tak różowo. To prawda, otwarte oczy zawsze wskazane. Pisząc o starszych modelach Tamiyi miałem akurat na myśli miłe wspomnienie budowy jednego z najtańszych ich modeli dostępnych w sklepach w skali 1:72, Aichi M6A1-K Nanzan (Seiran Kai). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 15 minut temu, WujekAlice napisał: Ale wszystkie Italerki kleją się dobrze. Niby tak, ale nie końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 (edytowane) W dniu 25.01.2020 o 09:19, Xmen napisał: Poczekaj aż się skończy okres ochronny. Jest nawet na forum taki wątek "Zadajemy pytania... Dostajemy odpowiedzi i przemoc". Niby nie jestem w temacie II WŚ, ale wszedłem przypomnieć sobie, jak wygląda Plastyk Na te stare gnioty chyba szkoda czasu. Ciekawe, jak by wyglądał bez operacji plastycznych... Edytowane 27 Stycznia 2020 przez Tap-chan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 Modele ZTS Plastyk, którymi można byłoby się zainteresować to RWD-5 bis, MiG-17 PF i Fi-156. Na resztę szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 10 minut temu, Tap-chan napisał: Jest nawet na forum taki wątek "Zadajemy pytania... Dostajemy odpowiedzi i przemoc". A to dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 4 godziny temu, Moses napisał: Niby tak, ale nie końca Trochę tego narobiłem i jak dobrze pamiętam to tylko z kabiną przy Ju86 miałem jakieś problemy. Oczywiście nie wnikam tutaj w szczegóły typu zgodność z oryginałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 2 Lutego 2020 Share Napisano 2 Lutego 2020 Koledzy mają rację ! Kup na początek Airfixa , tylko uwaga w nowych pudełkach mogą być stare produkty ,dlatego najpierw sprawdź co jest w środku . Nie wiem czym malowałeś ? Do malowania pod pędzel mogę polecić Polskie farby Hataka i satysfakcja gwarantowana . Bardzo fajny jest Hurricane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 3 Lutego 2020 Share Napisano 3 Lutego 2020 Podziwiam zaciętość, model wyszedł całkiem porządnie. Przyłączam się do kolegów - jest Airfix w nowych formach, Revell, nawet HobbyBoss, od których można zacząć. A jeśli masz wątpliwości, co jest w pudełku, zawsze możesz skonsultować się tu: https://www.scalemates.com/ Ja już dużo pieniędzy zaoszczędziłem na nie kupowaniu kota w worku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jason83 Napisano 3 Lutego 2020 Autor Share Napisano 3 Lutego 2020 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i podpowiedzi. Niebawem zaczynam z nowym modelem na warsztacie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi