Michal_1981 Napisano Poniedziałek o 11:17 Share Napisano Poniedziałek o 11:17 W dniu 13.06.2025 o 21:46, Gerd napisał: kosztował - 20 zł , ktoś go kupił. Tanioszka. Ja swojego rok temu kupiłem za 45 na aledrogo lokalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Żony nie ma to można kasę puszczać I poszłoooo kolejne 19 złotych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Gdzieżeś Grzesiu wyrwał to cudo w tych pierońskich pieniądzach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Z allegro tak na mnie spojrzał, że nie mogłem odmówić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi