Michal_1981 Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca W dniu 13.06.2025 o 21:46, Gerd napisał: kosztował - 20 zł , ktoś go kupił. Tanioszka. Ja swojego rok temu kupiłem za 45 na aledrogo lokalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Środa o 20:02 Share Napisano Środa o 20:02 Żony nie ma to można kasę puszczać I poszłoooo kolejne 19 złotych... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano Środa o 20:55 Share Napisano Środa o 20:55 Gdzieżeś Grzesiu wyrwał to cudo w tych pierońskich pieniądzach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Środa o 21:19 Share Napisano Środa o 21:19 Z allegro tak na mnie spojrzał, że nie mogłem odmówić 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Czwartek o 19:29 Share Napisano Czwartek o 19:29 (edytowane) 23 godziny temu, Grzes napisał: I poszłoooo kolejne 19 złotych... Eee, to jakaś późno produkcyjna edycja bez połowy linii podziałowych i nadlewkami które mogą służyć za skrzydła Ja mam z pierwszego wydania w lakierowanym pudełku Edytowane Czwartek o 19:30 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Czwartek o 19:31 Share Napisano Czwartek o 19:31 2 minuty temu, abtb napisał: późno produkcyjna edycja 1988 Kryterium podstawowe zakupu - kolor wyprasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu W dniu 19.06.2025 o 21:31, Grzes napisał: kolor wyprasek Nie ściemniaj Proszszę: I coś z prawej mańki: I na dokładkę z lewej: W bonusie powietrze z epoki Gierka - folia w stanie nie naruszonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu No, to z tego zestawu to - Iła nie mam ani w tym pudełku, ani w tym kolorze - Jaka mam ale białego - Czaplę mam zieloną, ale w późniejszym pudełku. Krótko mówiąc, z powyższego nie mam nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Jak przyszedł kryzys, ten z początku lat osiemdziesiątych, to kolory wyprasek były czasem róźne nawet w jednej dostawie. Od seledynu, do ciemnej zieleni. W serii Mikro144 nie było dwóch takich samych odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi