Michal_1981 Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca W dniu 13.06.2025 o 21:46, Gerd napisał: kosztował - 20 zł , ktoś go kupił. Tanioszka. Ja swojego rok temu kupiłem za 45 na aledrogo lokalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Żony nie ma to można kasę puszczać I poszłoooo kolejne 19 złotych... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Gdzieżeś Grzesiu wyrwał to cudo w tych pierońskich pieniądzach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Z allegro tak na mnie spojrzał, że nie mogłem odmówić 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca (edytowane) 23 godziny temu, Grzes napisał: I poszłoooo kolejne 19 złotych... Eee, to jakaś późno produkcyjna edycja bez połowy linii podziałowych i nadlewkami które mogą służyć za skrzydła Ja mam z pierwszego wydania w lakierowanym pudełku Edytowane 19 Czerwca przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca 2 minuty temu, abtb napisał: późno produkcyjna edycja 1988 Kryterium podstawowe zakupu - kolor wyprasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Niedziela o 19:23 Share Napisano Niedziela o 19:23 W dniu 19.06.2025 o 21:31, Grzes napisał: kolor wyprasek Nie ściemniaj Proszszę: I coś z prawej mańki: I na dokładkę z lewej: W bonusie powietrze z epoki Gierka - folia w stanie nie naruszonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Niedziela o 20:14 Share Napisano Niedziela o 20:14 No, to z tego zestawu to - Iła nie mam ani w tym pudełku, ani w tym kolorze - Jaka mam ale białego - Czaplę mam zieloną, ale w późniejszym pudełku. Krótko mówiąc, z powyższego nie mam nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Niedziela o 23:13 Share Napisano Niedziela o 23:13 Jak przyszedł kryzys, ten z początku lat osiemdziesiątych, to kolory wyprasek były czasem róźne nawet w jednej dostawie. Od seledynu, do ciemnej zieleni. W serii Mikro144 nie było dwóch takich samych odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Poniedziałek o 22:15 Share Napisano Poniedziałek o 22:15 Sekcja "Archeo" w natarciu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Mastercraft i Energia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi