barti94 Napisano 16 Grudnia 2023 Share Napisano 16 Grudnia 2023 Czy niebieską Hatakę po rozcieńczeniu można używać pod aerograf? Czy warto kupić jednak analogiczne kolory z czerwonej serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 16 Grudnia 2023 Share Napisano 16 Grudnia 2023 (edytowane) 11 minut temu, barti94 napisał: analogiczne kolory z czerwonej serii? ..nie z czerwonej, tylko z pomarańczowej. Niebieska jest do pędzlowania, pomarańczowa do aerografu, czerwona do śmieci. Natomiast oczywiście niebieską serią również da się malowac za pomocą aerografu. Choć jest to umiarkowanie wygodne - jak w przypadku wszelkich winylowych akryli. Edytowane 16 Grudnia 2023 przez KFS-miniatures uzupełnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia 1. Czy do elektrosadzenia trawy na makiecie trzeba kupować jakiś jej specjalny rodzaj (np. ze specjalnego tworzywa), czy też każdy jej rodzaj (flock) będzie współpracował z elektrosadzarką? 2. Czy dla skali 1/35 źdźbła o długościach 2-4-6 mm będą jeszcze ok? Przyrodnikiem nie jestem, ale chyba rośnie gdzieniegdzie zielsko na 20cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 28 Sierpnia Share Napisano 28 Sierpnia Witam, mam pytanie czy w instrukcji modeli tej firmy : RYEFIELD MODEL , nie jest wskazane na jaki kolor lakierować detale i elementy modelu chyba ze ja nie widzę. Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszzt Napisano 15 Września Share Napisano 15 Września Krótkie pytanie do znawców - IBG Rosomak w wersji Green Devil, malowanie inne niż piaskowe + dopancerzenie Rafaela - da się (w sensie istniejącej takiej wersji) czy raczej będzie to SF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi