mandrivecs Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia 3 godziny temu, SnajperTBG napisał: A no właśnie miał być Pentekar i lipa. Ten się raczej pojawi po podali nr katalogowy. Czołg się ten wsławił na cały świat za sprawą wojny w Ukrainie. Więc będzie popyt czyli kasa dla Amusinga. Ale powiem tak - mam spore doświadczenie z plastikiem w 1:35 i wątpię aby firma Amusing oddała takie szczegóły jak konwersja ACE. Będzie to raczej ot taki model pt-91 dla ludzi którym nie zależny na dokładności i merytoryce a po prostu aby mieć coś co przypomina sylwetką pt-91. Więc ja zostaje przy konwersji ACE gdyż już widziałem druki wstępne i powiem - PIKANTERIA!!! Jest na takim poziomie jak konwersja do LEONA2PL a nawet lepszym A kto już raz tej jakości zasmakuje to nie zamieni na żadne inne I nie niestety nie mam darmowej konwersji za reklamę ,ale swoich producentów trzeba chwalić i wspierać bo jest to nasza firma a nie chinol ! Ja czekam na konwersję jak żyd na warszafskie kamienice Szczęśliwego Nowego Roku !!! Mądrego dobrze "posłuchać"..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Trzeba wspierać naszych, zresztą konwersja od Sasini wygląda naprawdę dobrze, w plastiku już nie będzie tak ładnie i szczegółowo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Decydującym czynnikiem będzie cena , a ściślej mówiąc stosunek ceny do jakości. Amusing wytwarza dość przyzwoite modele . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Godzinę temu, lynx napisał: Decydującym czynnikiem będzie cena , a ściślej mówiąc stosunek ceny do jakości. Amusing wytwarza dość przyzwoite modele . Decydującymi czynnikami są dystrybucja i marketing. Przeciętny zjadacz plastiku ani o konwersji Sasini nie słyszał, ani nie znajdzie jej w sklepach, w których robi zakupy. Swoją drogą, model Amusinga został przygotowany kilka lat temu, ale wtedy mieli mało realistyczne oczekiwania względem ceny i nakładu. Zobaczymy, w jakim stopniu je zrewidowali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam100 Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia 8 godzin temu, SnajperTBG napisał: A no właśnie miał być Pentekar i lipa. Ten się raczej pojawi po podali nr katalogowy. Czołg się ten wsławił na cały świat za sprawą wojny w Ukrainie. Więc będzie popyt czyli kasa dla Amusinga. Ale powiem tak - mam spore doświadczenie z plastikiem w 1:35 i wątpię aby firma Amusing oddała takie szczegóły jak konwersja ACE. Będzie to raczej ot taki model pt-91 dla ludzi którym nie zależny na dokładności i merytoryce a po prostu aby mieć coś co przypomina sylwetką pt-91. Więc ja zostaje przy konwersji ACE gdyż już widziałem druki wstępne i powiem - PIKANTERIA!!! Jest na takim poziomie jak konwersja do LEONA2PL a nawet lepszym A kto już raz tej jakości zasmakuje to nie zamieni na żadne inne I nie niestety nie mam darmowej konwersji za reklamę ,ale swoich producentów trzeba chwalić i wspierać bo jest to nasza firma a nie chinol ! Ja czekam na konwersję jak żyd na warszafskie kamienice Szczęśliwego Nowego Roku !!! Amusing to firma japońska, nie chinol. Ja także czekam dalej na konwersję od Sasini. Będę próbował z Trumpeterem ją połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia W dniu 1.01.2025 o 19:09, Sam100 napisał: Amusing to firma japońska, nie chinol. Ja także czekam dalej na konwersję od Sasini. Będę próbował z Trumpeterem ją połączyć. Generalnie moja wieża ma o około 1,5mm większą średnicę na łożysku od otworu wieżowego w kadłubie Trumpetera. (Sprawdzone) Da się to zrobić, tylko trzeba roztoczyć otwór w kadłubie, co raczej nie będzie jakieś bardzo trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam100 Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia 6 minut temu, Sasini napisał: Generalnie moja wieża ma o około 1,5mm większą średnicę na łożysku od otworu wieżowego w kadłubie Trumpetera. (Sprawdzone) Da się to zrobić, tylko trzeba roztoczyć otwór w kadłubie, co raczej nie będzie jakieś bardzo trudne. Czyli do zrobienia. Się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Konwersje od ACE już dawno zamówiłem, ale Amusinga z ciekawości wezmę i z chęcią porównam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi