mandrivecs Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia 3 godziny temu, SnajperTBG napisał: A no właśnie miał być Pentekar i lipa. Ten się raczej pojawi po podali nr katalogowy. Czołg się ten wsławił na cały świat za sprawą wojny w Ukrainie. Więc będzie popyt czyli kasa dla Amusinga. Ale powiem tak - mam spore doświadczenie z plastikiem w 1:35 i wątpię aby firma Amusing oddała takie szczegóły jak konwersja ACE. Będzie to raczej ot taki model pt-91 dla ludzi którym nie zależny na dokładności i merytoryce a po prostu aby mieć coś co przypomina sylwetką pt-91. Więc ja zostaje przy konwersji ACE gdyż już widziałem druki wstępne i powiem - PIKANTERIA!!! Jest na takim poziomie jak konwersja do LEONA2PL a nawet lepszym A kto już raz tej jakości zasmakuje to nie zamieni na żadne inne I nie niestety nie mam darmowej konwersji za reklamę ,ale swoich producentów trzeba chwalić i wspierać bo jest to nasza firma a nie chinol ! Ja czekam na konwersję jak żyd na warszafskie kamienice Szczęśliwego Nowego Roku !!! Mądrego dobrze "posłuchać"..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Trzeba wspierać naszych, zresztą konwersja od Sasini wygląda naprawdę dobrze, w plastiku już nie będzie tak ładnie i szczegółowo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Decydującym czynnikiem będzie cena , a ściślej mówiąc stosunek ceny do jakości. Amusing wytwarza dość przyzwoite modele . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Godzinę temu, lynx napisał: Decydującym czynnikiem będzie cena , a ściślej mówiąc stosunek ceny do jakości. Amusing wytwarza dość przyzwoite modele . Decydującymi czynnikami są dystrybucja i marketing. Przeciętny zjadacz plastiku ani o konwersji Sasini nie słyszał, ani nie znajdzie jej w sklepach, w których robi zakupy. Swoją drogą, model Amusinga został przygotowany kilka lat temu, ale wtedy mieli mało realistyczne oczekiwania względem ceny i nakładu. Zobaczymy, w jakim stopniu je zrewidowali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam100 Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia 8 godzin temu, SnajperTBG napisał: A no właśnie miał być Pentekar i lipa. Ten się raczej pojawi po podali nr katalogowy. Czołg się ten wsławił na cały świat za sprawą wojny w Ukrainie. Więc będzie popyt czyli kasa dla Amusinga. Ale powiem tak - mam spore doświadczenie z plastikiem w 1:35 i wątpię aby firma Amusing oddała takie szczegóły jak konwersja ACE. Będzie to raczej ot taki model pt-91 dla ludzi którym nie zależny na dokładności i merytoryce a po prostu aby mieć coś co przypomina sylwetką pt-91. Więc ja zostaje przy konwersji ACE gdyż już widziałem druki wstępne i powiem - PIKANTERIA!!! Jest na takim poziomie jak konwersja do LEONA2PL a nawet lepszym A kto już raz tej jakości zasmakuje to nie zamieni na żadne inne I nie niestety nie mam darmowej konwersji za reklamę ,ale swoich producentów trzeba chwalić i wspierać bo jest to nasza firma a nie chinol ! Ja czekam na konwersję jak żyd na warszafskie kamienice Szczęśliwego Nowego Roku !!! Amusing to firma japońska, nie chinol. Ja także czekam dalej na konwersję od Sasini. Będę próbował z Trumpeterem ją połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia W dniu 1.01.2025 o 19:09, Sam100 napisał: Amusing to firma japońska, nie chinol. Ja także czekam dalej na konwersję od Sasini. Będę próbował z Trumpeterem ją połączyć. Generalnie moja wieża ma o około 1,5mm większą średnicę na łożysku od otworu wieżowego w kadłubie Trumpetera. (Sprawdzone) Da się to zrobić, tylko trzeba roztoczyć otwór w kadłubie, co raczej nie będzie jakieś bardzo trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam100 Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia 6 minut temu, Sasini napisał: Generalnie moja wieża ma o około 1,5mm większą średnicę na łożysku od otworu wieżowego w kadłubie Trumpetera. (Sprawdzone) Da się to zrobić, tylko trzeba roztoczyć otwór w kadłubie, co raczej nie będzie jakieś bardzo trudne. Czyli do zrobienia. Się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Konwersje od ACE już dawno zamówiłem, ale Amusinga z ciekawości wezmę i z chęcią porównam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia 35A071 Centurion ActionX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi