Dorotka Napisano 28 Września 2020 Autor Share Napisano 28 Września 2020 (edytowane) 34 minuty temu, martinello napisał: Dorotka - jestem z Tobą. Nie liczy się galeria tylko warsztat Oczywiście, przecież więcej radochy jest z gonienia króliczka niż z jego złapania. To jednak wyższy stopień wtajemniczenia jest Czołg dotarł na 21 dni do "stolycy". Później znów uda się nad morze... Na trasie przejazdu są jeszcze wolne miejsca do wykupienia Edytowane 28 Września 2020 przez Dorotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 28 Września 2020 Autor Share Napisano 28 Września 2020 Przybywa metalowego badziewia z Def Model do Dragona, które po drobnych korektach nawet pasuje do RFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Września 2020 Share Napisano 28 Września 2020 Mam ten pojazd, tylko od dragona, długo już w szafie leży, muszę tu zaglądać, może znajdę inspirację i się wezmę za niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 28 Września 2020 Share Napisano 28 Września 2020 6 minut temu, Dorotka napisał: Przybywa metalowego badziewia Ruszyła lokomotywa..... Uwielbiam badziewia bo dodają smaczku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Października 2020 Autor Share Napisano 1 Października 2020 Niektórzy w tym czasie zbudowali czołg, a ja tylko Crowsa, który został przez RFM rozczłonkowany na pierdyliard części... Wszystko byłoby cacy gdyby każda z tych części nie miała nadlewki, śladu po wypychaczach i innych takich... Faktycznie zacznę myśleć, że schodzą na psy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Października 2020 Share Napisano 1 Października 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Października 2020 Autor Share Napisano 1 Października 2020 I z "Voyagerowom lufom" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 1 Października 2020 Share Napisano 1 Października 2020 8 godzin temu, Dorotka napisał: Niektórzy w tym czasie zbudowali czołg, a ja tylko Crowsa, który został przez RFM rozczłonkowany na pierdyliard części... Wszystko byłoby cacy gdyby każda z tych części nie miała nadlewki, śladu po wypychaczach i innych takich... Faktycznie zacznę myśleć, że schodzą na psy Ja narazie wyleczyłem się z RMF-u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Października 2020 Autor Share Napisano 1 Października 2020 9 minut temu, kzugaj napisał: Ja narazie wyleczyłem się z RMF-u Miałem kupić ich Pantherę, ale po tym co widzę na tym modelu mam poważne wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 1 Października 2020 Share Napisano 1 Października 2020 Ja mam Abramsa z grubsza sklejonego, Tygrysa tuż przed malowaniem, Sherman w trakcie malowania a Panthere w pudle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Października 2020 Autor Share Napisano 1 Października 2020 4 minuty temu, kzugaj napisał: Ja mam Abramsa z grubsza sklejonego, Tygrysa tuż przed malowaniem, Sherman w trakcie malowania a Panthere w pudle. Pójdę w Takoma jednak z tą Pantherą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 1 Października 2020 Share Napisano 1 Października 2020 Takom cierpi na praktycznie identyczne problemy i porównując wypraski mojej Panthery z inboxem Challengera Bazyla odnoszę wrażenie że to ta sama firma =P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Października 2020 Autor Share Napisano 1 Października 2020 8 minut temu, Irgr napisał: Takom cierpi na praktycznie identyczne problemy i porównując wypraski mojej Panthery z inboxem Challengera Bazyla odnoszę wrażenie że to ta sama firma =P Eh... No to trzeba wracać do motorów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 1 Października 2020 Share Napisano 1 Października 2020 4 minuty temu, Dorotka napisał: Eh... No to trzeba wracać do motorów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 Takoma tez mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 Dokopałem się do egipskich wykopalisk. Będzie z tego coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Maja 2022 Autor Share Napisano 17 Maja 2022 9 minut temu, makinen napisał: Dokopałem się do egipskich wykopalisk. Będzie z tego coś? Pytanie nie brzmi, czy z tego coś będzie, a kiedy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 17 Maja 2022 Super Moderator Share Napisano 17 Maja 2022 pocieszam się że nie tylko ja mam "lagi" w klejeniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Maja 2022 Autor Share Napisano 17 Maja 2022 25 minut temu, Greif napisał: pocieszam się że nie tylko ja mam "lagi" w klejeniu Mam niestety też inne hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 Yyyyyy, hmmm- składasz rowery? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Maja 2022 Super Moderator Share Napisano 17 Maja 2022 To tak jak wiekszość z nas, ma inne hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 A masz w planach koniec? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Maja 2022 Autor Share Napisano 17 Maja 2022 14 minut temu, Bengal napisał: A masz w planach koniec? Skończyłem przecież 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Maja 2022 Share Napisano 17 Maja 2022 W końcu coś w pełni pomalowanego jestem z Ciebie dumny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Maja 2022 Autor Share Napisano 17 Maja 2022 3 minuty temu, Bengal napisał: W końcu coś w pełni pomalowanego jestem z Ciebie dumny! Poczekaj na Galerię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi