bożo wpożo Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 (edytowane) Nienachalnej urody ciągnik siodłowy od Red Iron . Róże pokraki już zbudowałem , ale tak brzydkiego jeszcze nie :-) jednym słowem gotowy do malowania , dżizas , jakie to jest szpetne :-) Edytowane 2 Października 2020 przez bożo wpożo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 Tak szpetne, że się nawet foty nie wyświetlają. I bardzo dobrze, co będziesz ludziom weekend psuł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 2 Października 2020 Autor Share Napisano 2 Października 2020 No własnie , a dlaczego ? Zrobiłem wszystko jak zawsze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 2 Października 2020 Autor Share Napisano 2 Października 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 Wyglądem dołącza do długoletniej tradycji brytyjskich pojazdów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 Przesadzacie, ładny jest (ale mi się Fiat Multipla podoba). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 Naczepa do tego będzie? Swoją droga apropo piękna, kiedyś mój teściu po pijaku z kumplem się kłócili kto jest ładniejszy - Rolling Stones'i czy Budka Suflera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 13 minut temu, Stojkovic napisał: Wiadomo że Stonsi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 (edytowane) 11 minut temu, bulik58 napisał: Wiadomo że Stonsi!! ktory z nich Ciężki wybór.. Kurczę-żeby był w plastiku to bym go sobie skleił.. Edytowane 2 Października 2020 przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Października 2020 Autor Share Napisano 3 Października 2020 Dobra Żywica stokroć lepsza niż plastik . Szybciej się robi , łatwiej obrabia , wdzięczny materiał . W zasadzie sprowadza się do odcięcia kostki wlewowej i pomerdanie w tym miejscu papierem ściernym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Października 2020 Share Napisano 3 Października 2020 Tylko ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Października 2020 Share Napisano 4 Października 2020 No i patrząc na ceny nowych wypustów to może i masz rację.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Października 2020 Share Napisano 4 Października 2020 Nie no piękny jest. Kilka lat temu jak kleiłem ciężarówki, to właśnie takie najbardziej mi się podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 4 Października 2020 Share Napisano 4 Października 2020 Cześć! Jakoś wcześniej nigdy o tych wozach nie słyszałem... Jak na ciężarówkę z lat 60-tych i to jeszcze cabovera, to urodę ma mainstreamową (na tamte czasy...). Znalazłem takie zdjęcie ze stylową naczepą: http://denisovets.ru/kaz/kazprototips/KAZ606_ODAZ784_1.jpg Model ładnie wychodzi - rama z fototrawionek wydaje się być dosyć hardkorowym rozwiązaniem, ale w sumie z żywicy też by się to nie sprawdziło. Życzę powodzenia w budowie i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 5 Października 2020 Share Napisano 5 Października 2020 Taki nienatrętny w urodzie krewny Robur'a Zdjęcie tylko w celach dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 24 Października 2020 Autor Share Napisano 24 Października 2020 Podwozie rzeczonej pokraki zrobione 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 24 Października 2020 Share Napisano 24 Października 2020 Bardzo fajne i wdzięczne kolorki wybierasz, tych pokrak, do brudzeń wszelakich. Zapowiada się kolejny świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilar Napisano 24 Października 2020 Share Napisano 24 Października 2020 W dniu 5.10.2020 o 07:16, martinello napisał: Taki nienatrętny w urodzie krewny Robur'a Zdjęcie tylko w celach dyskusji Albo IFA(y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Października 2020 Share Napisano 24 Października 2020 W dniu 5.10.2020 o 07:16, martinello napisał: Zdjęcie tylko w celach dyskusji A jak sobie je zapiszę na kompie, nie w celach dyskusji, to co się stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Października 2020 Share Napisano 24 Października 2020 jest prawilna półeczka na silniku więc poleciało serducho 1 godzinę temu, Grzes napisał: A jak sobie je zapiszę na kompie, nie w celach dyskusji, to co się stanie? oj pytasz się o takie rzeczy, a przecież wszystko masz w swojej stopce.... " .....a za Grzesiem CBŚ, ABW i CBA " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 6 Listopada 2020 Autor Share Napisano 6 Listopada 2020 I to byłoby na tyle : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Listopada 2020 Share Napisano 7 Listopada 2020 Wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi