smialus Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 (edytowane) Su-24M stacjonujący w Jejsku, datowany na 1995 r. Malowany Gunze, Alclad, Tamiya, Pactra. Sam model dosyć przyjemnie się kleił, korekty wymagał stożek z którym naprawdę się namęczyłem. OCP od Mastera. Wszelkiego typu anteny robione we własnym zakresie . Edytowane 23 Października 2020 przez smialus 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 Nie ma zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 23 Października 2020 Autor Share Napisano 23 Października 2020 (edytowane) Bo z nimi walczę, imgur, który link dać?? Edytowane 23 Października 2020 przez smialus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 Nie ma co, model pierwyj sort! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 Świetny model, malowanie pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 Wygląda bardzo ładnie Zastanawia mnie odrobinę brudzenie brzucha. W rejonie silników masz bardzo dużo smug i zacieków a środkowa część kadłuba pod rakietami wydaje się bardzo czysta. Tak brudziły się te samoloty? Pytam bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 Wyszło bardzo fajnie chociaż faktycznie trochę ten spód za czysty jakiś taki w porównaniu do całości. Chyba, że miało tak być, taki był zamysł i taka była Twoja wizja na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 fajniutki rusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Października 2020 Share Napisano 24 Października 2020 Co on taki "zardzewiały" od dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Mi się spód podoba, natomiast cegiełkowy grzbiet jak dla mnie przerysowany. Sam model ogólnie bardzo udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Mi się bardzo bardzo podoba. Cegielkowy grzbiet trochę się rzuca w oczy, ale też trzeba pamiętać, że Su 24 to jeden z najbardziej pracujących samolotów. Nikt się nie przyjmował jego wyglądem. Nie byli malowane co chwila. Zwłaszcza w 95 roku. Jedyne co mi się rzuciło w oczy to otwory do wklejenia "pilonow " na brzuchu. Ja bym te pilony wkleił. Nawet jak nie ma uzbrojenia to pilon jest. Nawet w samolotach grup akrobacyjnych. Studiowałem temat bo Sokoła Rossii próbuje popełnić. Ale ogólnie jak dla mnie model bomba. Widać kawał pracy włożonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 28 Października 2020 Autor Share Napisano 28 Października 2020 Dzięki za miłe słowo. Co do malowania, "cegiełki" na grzbiecie to dość często spotykany element zużycia powłoki lakierniczej, spód jest zmalowany i wyeksploatowany według fotogramów. Co do podwieszeń na płatowcu, są tylko po prostu o nich zapomniałem Co do rdzy na spodzie, te samoloty w okolicach silnika są na prawdę konkretnie ubrudzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi