Kon_Bar Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Po prawie dwóch latach (wątek warsztatowy) ramka z wypraskami zamieniła się w lepszy lub gorszy, ale jednak model pierwszego polskiego powojennego szybowca IS-1 "Sęp". Czekam na Wasze opinie (oby niezbyt bolesne ) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Wyszło bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Co tu wiele pisać, jest Rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Zrobic model z niczego to sztuka i jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Bardzo ładne maleństwo , fajnie zaakcentowałeś ożebrowanie dodaje delikatność no i malowanie super . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Ładny skurczybyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Świetna ta Twoja działka szybowcowa. Ten bardzo mi się podoba, jest w nim ta elegancja ściśle w szybownictwem związana. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 6 Stycznia 2021 Share Napisano 6 Stycznia 2021 Bardzo piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 15 Stycznia 2021 Share Napisano 15 Stycznia 2021 Bardzo mi się podoba. Widać włożony trud. Też mam go w składziku ale widzę, że trudno będzie osiągnąć efekt jak wyżej na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Stycznia 2021 Share Napisano 24 Stycznia 2021 Przepiekny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 Bardzo ladny ! na sprzedaz? ( szukam szybowcy do dioramy z Wilga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 17 Marca 2021 Autor Share Napisano 17 Marca 2021 3 minuty temu, BRAVO112 napisał: Bardzo ladny ! na sprzedaz? ( szukam szybowcy do dioramy z Wilga Obawiam się, że cena była by dosyć wysoka Gorsze jest to, że moim zdaniem Sęp nijak nie pasuje do Wilgi - nie pamiętam danych, ale nie wiem, czy Sępów nie wycofano zanim Wilgi w ogóle zaczęły latać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Marca 2021 Share Napisano 17 Marca 2021 Jaki ten swiat jest maly wedlug wikipedii: Częściowo widoczny prototyp szybowca IS-1 Sęp (SP-443) na lotnisku szybowcowym w Jeżowie Sudeckim, listopad 1950 r. W Jezowie jest gora szybowcowa, ktora widze z mojego okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drzezu Napisano 5 Października 2022 Share Napisano 5 Października 2022 W dniu 17.03.2021 o 21:13, BRAVO112 napisał: Jaki ten swiat jest maly wedlug wikipedii: Częściowo widoczny prototyp szybowca IS-1 Sęp (SP-443) na lotnisku szybowcowym w Jeżowie Sudeckim, listopad 1950 r. W Jezowie jest gora szybowcowa, ktora widze z mojego okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drzezu Napisano 5 Października 2022 Share Napisano 5 Października 2022 Jeśli już to ta fotka zrobiona jest na lotnisku w Jeleniej Górze , na górze szybowcowej nie ma budynków mieszkalnych . Model prezentuje wysoki kunszt , właśnie go nabyłem , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 6 Października 2022 Share Napisano 6 Października 2022 Podoba się! Ale daj jeszcze kilka zdjęć w zbliżeniach. I może od spodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 8 Października 2022 Autor Share Napisano 8 Października 2022 W dniu 6.10.2022 o 11:58, Maxy napisał: [...] daj jeszcze kilka zdjęć w zbliżeniach. I może od spodu? Temat trochę "wykopkowy", ale dałem radę coś dopstrykać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi