abtb Napisano 14 Czerwca 2021 Share Napisano 14 Czerwca 2021 "Krokodyl" (podobnie jak jego odpowiednik w naturze) atakuje nie spodziewanie i znienacka Trochę taka podła galeria ale nie chciało mi się przeciągać i czekać na lepszy moment do robienia fotek. (nazwijmy to pół galerią albo galerią wstępną ) Mil Mi 24A , 280 Samodzielny Pułk Śmigłowców pod dowództwem pułkownika W. Bucharina. Kandahar, Afganistan 1980r O, i wszystko. Można sobie pisać co się chce 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Czerwca 2021 Share Napisano 14 Czerwca 2021 Ale paskuda, dobrze że go przebudowali. Fajnie wyszedł . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 Jestem na tak. Ładna maszyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 Bardzo ładniusi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 Jak mawiali starożytni Rosjanie... Very cacy Zdradź tylko skąd masz taki ładne rakietki to zestawowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2021 5 minut temu, Mitrandir napisał: Zdradź tylko skąd masz taki ładne rakietki to zestawowe? Dokładnie tak. Z zestawu Eduarda 8 minut temu, Mitrandir napisał: starożytni Rosjanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 Ale widzę, że te maski to tak średnio? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2021 7 minut temu, Mitrandir napisał: te maski to tak średnio? Średnio cenowo? Czy średnio................? Proszę o szersze rozwinięcie myśli przewodniej Bo ogólnie to pasują, tylko trzeba naklejać w dzień a nie w nocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 Godzinę temu, abtb napisał: Bo ogólnie to pasują, tylko trzeba naklejać w dzień a nie w nocy Rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 Ładny jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 Bardzo fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 15 Czerwca 2021 Share Napisano 15 Czerwca 2021 Cacuńko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 26 Czerwca 2021 Share Napisano 26 Czerwca 2021 (edytowane) abtb powiedz jak jest ze sklejalnością tego zestawu? Najbardziej interesuje mnie dopasowanie elementów oszklenia do reszty kadłuba bo gdzieś czytałem że tak sobie pasują Edytowane 26 Czerwca 2021 przez jmx62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2021 Skleja się bardzo dobrze. Nawet chyba nie użyłem szpachli. Oszklenie pasuje, nie wiem skąd te plotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 26 Czerwca 2021 Share Napisano 26 Czerwca 2021 Nie pamiętam, gdzieś czytałem. A może przykładałeś do jakich planów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Czerwca 2021 Share Napisano 26 Czerwca 2021 Najładniejszy Mi w historii. Uwielbiam ten śmigłowiec (w szczególności to wielkie kwadratowe akwarium na nosie). Mało tego w galeriach, a temat arcyciekawy! Podoba się i to bardzo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2021 Bez jaj z tym przykładaniem. Z takich rzeczy to ja już dawno wyrosłem. Z tego co mi wiadomo jest to w tej chwili najbardziej poprawny model w tej skali. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 10 Sierpnia 2021 Share Napisano 10 Sierpnia 2021 Śliczne akwarium bardzo się podoba. Jesteś w znakomitej modelarskiej formie. Normalnie aż mi smaka narobiłeś na jakiegoś wiatraka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2021 9 minut temu, kapsel napisał: Jesteś w znakomitej modelarskiej formie. Qrcze no, aż muszę coś dzisiaj popsikać, żeby sprawdzić tą tezę 11 minut temu, kapsel napisał: Śliczne akwarium bardzo się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi