Juffre Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Cześć, w końcu nadeszła ta chwila Oficjalnie zakończyłem pracę nad suczką. Co tu dużo mówić. Ten model dał mi w kość. Obnażył braki w moim warsztacie modelarskim i przetestował moje pokłady cierpliwości. Nie wszystko wyszło dobrze, powiedziałbym nawet, że czego się nie dotknąłem to zrobiłem źle i potem musiałem naprawiać. Nauczyłem się mnóstwa rzeczy i chce więcej Pomimo wielu błędów i niedoróbek model patrzenie na model sprawia mi mnóstwo radości i satysfakcji. W tym miejscu chciałbym wszystkim podziękować za pomoc w moim lekko przydługim wątku warsztatowy. Dziękuję @Apek za użyczenie mi kalek ze swojego modelu. W najbliższym czasie planuję nieco odpocząć od jetów. Myślę, że jakiś drugowojenny śmiglak będzie dobrym odpoczynkiem Zapraszam do galerii: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Świetny. Brawo za to, że się nie poddałeś i poprawiłeś uszkodzone kalki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Elegancki Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Wyszedł elegancko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Dobra robota, przyjemnie popatrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 15 Sierpnia 2021 Share Napisano 15 Sierpnia 2021 Super praca, no i szacun za nieodpuszczenie, mimo chwili słabości z kalkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 16 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2021 Dzięki za komentarze Cieszę się, że model się podoba. 8 godzin temu, Usul napisał: Super praca, no i szacun za nieodpuszczenie, mimo chwili słabości z kalkami 17 godzin temu, rymulus napisał: Brawo za to, że się nie poddałeś i poprawiłeś uszkodzone kalki. Tak , cieszę się że udało się je poprawić. Ogólnie komentarze na forum dodają motywacji gdy już masz dość i chcesz odpuścić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 "Czego się nie dotknąłem to zrobiłem źle i potem musiałem naprawiać." Myślę, że na pewnym etapie jest to nieuniknione ( sam tak mam, więc rozumiem). Ale inaczej się nie nauczysz. Zebrałeś cenne doświadczenia, zahartowałeś w boju serce i d..., co z pewnością zaowocuje przy kolejnym projekcie. Podziwiam za wytrwałość. Świetny model wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 Bardzo dobrze się prezentuje. Dla mnie dużym plusem jest tu malowanie osłon silników i dysz oraz konsekwencja w przyjętym sposobie zaznaczenia wszystkich linii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 Śliczności :). Bardzo ładna suczka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 Kibicowałem na warsztacie, jestem i tu, bo u mnie też ten model w planach. Wyszedł super, i tak samo jak ty po moim f-18 który mnie wymęczył , żeby odpocząć wziąłem śmiglaka z wwII. Czekam na następny warsztat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 Bardzo ładny Su jak i fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 Pysznie moim zdaniem. Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2021 Dzięki wszystkim za miłe słowa 23 godziny temu, Mario napisał: Kibicowałem na warsztacie, jestem i tu, bo u mnie też ten model w planach. Wyszedł super, i tak samo jak ty po moim f-18 który mnie wymęczył , żeby odpocząć wziąłem śmiglaka z wwII. Czekam na następny warsztat Duże jety w 1/48 potrafią zmęczyć Była Suczka czas na Spitka 22 godziny temu, Tap-chan napisał: Bardzo ładny Su jak i fotki Cieszę się, że fotki się podobają. Kupiłem statyw i namiot. Chciałem się nieco podszkolić, żeby dobrze się na te fotki patrzyło. Jeszcze nie jest idealnie ale się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Piękny efekt metalu na silnikach.... Podoba mi się bardzo całość. Kabina w szczególności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 20 Lipca 2023 Share Napisano 20 Lipca 2023 Model robi wrażenie. Piękne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi