Juffre Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Cześć, w końcu nadeszła ta chwila Oficjalnie zakończyłem pracę nad suczką. Co tu dużo mówić. Ten model dał mi w kość. Obnażył braki w moim warsztacie modelarskim i przetestował moje pokłady cierpliwości. Nie wszystko wyszło dobrze, powiedziałbym nawet, że czego się nie dotknąłem to zrobiłem źle i potem musiałem naprawiać. Nauczyłem się mnóstwa rzeczy i chce więcej Pomimo wielu błędów i niedoróbek model patrzenie na model sprawia mi mnóstwo radości i satysfakcji. W tym miejscu chciałbym wszystkim podziękować za pomoc w moim lekko przydługim wątku warsztatowy. Dziękuję @Apek za użyczenie mi kalek ze swojego modelu. W najbliższym czasie planuję nieco odpocząć od jetów. Myślę, że jakiś drugowojenny śmiglak będzie dobrym odpoczynkiem Zapraszam do galerii: 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymulus Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Świetny. Brawo za to, że się nie poddałeś i poprawiłeś uszkodzone kalki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Elegancki Pozdr ww 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Wyszedł elegancko. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Dobra robota, przyjemnie popatrzeć. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usul Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Super praca, no i szacun za nieodpuszczenie, mimo chwili słabości z kalkami 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juffre Posted August 16, 2021 Author Share Posted August 16, 2021 Dzięki za komentarze Cieszę się, że model się podoba. 8 godzin temu, Usul napisał: Super praca, no i szacun za nieodpuszczenie, mimo chwili słabości z kalkami 17 godzin temu, rymulus napisał: Brawo za to, że się nie poddałeś i poprawiłeś uszkodzone kalki. Tak , cieszę się że udało się je poprawić. Ogólnie komentarze na forum dodają motywacji gdy już masz dość i chcesz odpuścić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaruk Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 "Czego się nie dotknąłem to zrobiłem źle i potem musiałem naprawiać." Myślę, że na pewnym etapie jest to nieuniknione ( sam tak mam, więc rozumiem). Ale inaczej się nie nauczysz. Zebrałeś cenne doświadczenia, zahartowałeś w boju serce i d..., co z pewnością zaowocuje przy kolejnym projekcie. Podziwiam za wytrwałość. Świetny model wyszedł. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slaw_21 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Bardzo dobrze się prezentuje. Dla mnie dużym plusem jest tu malowanie osłon silników i dysz oraz konsekwencja w przyjętym sposobie zaznaczenia wszystkich linii. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Śliczności :). Bardzo ładna suczka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Kibicowałem na warsztacie, jestem i tu, bo u mnie też ten model w planach. Wyszedł super, i tak samo jak ty po moim f-18 który mnie wymęczył , żeby odpocząć wziąłem śmiglaka z wwII. Czekam na następny warsztat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tap-chan Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Bardzo ładny Su jak i fotki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinezol Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Pysznie moim zdaniem. Gratulacje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juffre Posted August 17, 2021 Author Share Posted August 17, 2021 Dzięki wszystkim za miłe słowa 23 godziny temu, Mario napisał: Kibicowałem na warsztacie, jestem i tu, bo u mnie też ten model w planach. Wyszedł super, i tak samo jak ty po moim f-18 który mnie wymęczył , żeby odpocząć wziąłem śmiglaka z wwII. Czekam na następny warsztat Duże jety w 1/48 potrafią zmęczyć Była Suczka czas na Spitka 22 godziny temu, Tap-chan napisał: Bardzo ładny Su jak i fotki Cieszę się, że fotki się podobają. Kupiłem statyw i namiot. Chciałem się nieco podszkolić, żeby dobrze się na te fotki patrzyło. Jeszcze nie jest idealnie ale się uczę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_1981 Posted July 17, 2023 Share Posted July 17, 2023 Piękny efekt metalu na silnikach.... Podoba mi się bardzo całość. Kabina w szczególności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick0909 Posted July 20, 2023 Share Posted July 20, 2023 Model robi wrażenie. Piękne fotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts