Juffre Napisano 15 Sierpnia 2021 Napisano 15 Sierpnia 2021 Cześć, w końcu nadeszła ta chwila Oficjalnie zakończyłem pracę nad suczką. Co tu dużo mówić. Ten model dał mi w kość. Obnażył braki w moim warsztacie modelarskim i przetestował moje pokłady cierpliwości. Nie wszystko wyszło dobrze, powiedziałbym nawet, że czego się nie dotknąłem to zrobiłem źle i potem musiałem naprawiać. Nauczyłem się mnóstwa rzeczy i chce więcej Pomimo wielu błędów i niedoróbek model patrzenie na model sprawia mi mnóstwo radości i satysfakcji. W tym miejscu chciałbym wszystkim podziękować za pomoc w moim lekko przydługim wątku warsztatowy. Dziękuję @Apek za użyczenie mi kalek ze swojego modelu. W najbliższym czasie planuję nieco odpocząć od jetów. Myślę, że jakiś drugowojenny śmiglak będzie dobrym odpoczynkiem Zapraszam do galerii: 22 Cytuj
rymulus Napisano 15 Sierpnia 2021 Napisano 15 Sierpnia 2021 Świetny. Brawo za to, że się nie poddałeś i poprawiłeś uszkodzone kalki. 1 Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 15 Sierpnia 2021 Napisano 15 Sierpnia 2021 Dobra robota, przyjemnie popatrzeć. 1 Cytuj
Usul Napisano 15 Sierpnia 2021 Napisano 15 Sierpnia 2021 Super praca, no i szacun za nieodpuszczenie, mimo chwili słabości z kalkami 1 Cytuj
Juffre Napisano 16 Sierpnia 2021 Autor Napisano 16 Sierpnia 2021 Dzięki za komentarze Cieszę się, że model się podoba. 8 godzin temu, Usul napisał: Super praca, no i szacun za nieodpuszczenie, mimo chwili słabości z kalkami 17 godzin temu, rymulus napisał: Brawo za to, że się nie poddałeś i poprawiłeś uszkodzone kalki. Tak , cieszę się że udało się je poprawić. Ogólnie komentarze na forum dodają motywacji gdy już masz dość i chcesz odpuścić 1 Cytuj
zaruk Napisano 16 Sierpnia 2021 Napisano 16 Sierpnia 2021 "Czego się nie dotknąłem to zrobiłem źle i potem musiałem naprawiać." Myślę, że na pewnym etapie jest to nieuniknione ( sam tak mam, więc rozumiem). Ale inaczej się nie nauczysz. Zebrałeś cenne doświadczenia, zahartowałeś w boju serce i d..., co z pewnością zaowocuje przy kolejnym projekcie. Podziwiam za wytrwałość. Świetny model wyszedł. 1 Cytuj
Slaw_21 Napisano 16 Sierpnia 2021 Napisano 16 Sierpnia 2021 Bardzo dobrze się prezentuje. Dla mnie dużym plusem jest tu malowanie osłon silników i dysz oraz konsekwencja w przyjętym sposobie zaznaczenia wszystkich linii. 1 Cytuj
kowal76 Napisano 16 Sierpnia 2021 Napisano 16 Sierpnia 2021 Śliczności :). Bardzo ładna suczka. 1 Cytuj
Mario Napisano 16 Sierpnia 2021 Napisano 16 Sierpnia 2021 Kibicowałem na warsztacie, jestem i tu, bo u mnie też ten model w planach. Wyszedł super, i tak samo jak ty po moim f-18 który mnie wymęczył , żeby odpocząć wziąłem śmiglaka z wwII. Czekam na następny warsztat 1 Cytuj
Martinezol Napisano 16 Sierpnia 2021 Napisano 16 Sierpnia 2021 Pysznie moim zdaniem. Gratulacje 1 Cytuj
Juffre Napisano 17 Sierpnia 2021 Autor Napisano 17 Sierpnia 2021 Dzięki wszystkim za miłe słowa 23 godziny temu, Mario napisał: Kibicowałem na warsztacie, jestem i tu, bo u mnie też ten model w planach. Wyszedł super, i tak samo jak ty po moim f-18 który mnie wymęczył , żeby odpocząć wziąłem śmiglaka z wwII. Czekam na następny warsztat Duże jety w 1/48 potrafią zmęczyć Była Suczka czas na Spitka 22 godziny temu, Tap-chan napisał: Bardzo ładny Su jak i fotki Cieszę się, że fotki się podobają. Kupiłem statyw i namiot. Chciałem się nieco podszkolić, żeby dobrze się na te fotki patrzyło. Jeszcze nie jest idealnie ale się uczę Cytuj
Michal_1981 Napisano 17 Lipca 2023 Napisano 17 Lipca 2023 Piękny efekt metalu na silnikach.... Podoba mi się bardzo całość. Kabina w szczególności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi