PrzemekW Napisano 3 Grudnia 2024 Share Napisano 3 Grudnia 2024 (edytowane) 51 minut temu, BRAVO112 napisał: bardzo watpie... pewnie bedzie jakis Mustang, Messerschmitt albo inny Phantom Twin Mustang? A może F7F Tigecat? Przemek Edytowane 3 Grudnia 2024 przez PrzemekW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 3 Grudnia 2024 Share Napisano 3 Grudnia 2024 44 minuty temu, KP.Taurus napisał: W tej materii bardziej liczyłbym na Lukgraph, a jeśli w plastiku to może Gaspach Gaspatch robi głównie w 48. Wydali jeden model 3D w 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 3 Grudnia 2024 Share Napisano 3 Grudnia 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, BRAVO112 napisał: bardzo watpie... Czemu? Ktoś wydał w 72 Poteza XXV i Poteza Jupitera. Ktoś inny zapowiada wydanie Albatrosa DIII. Jeszcze inny ktoś zrobił DH9a. Wszystko w plastiku. Dlaczego akurat Br XIX nie? Albo F2B HS. Edytowane 3 Grudnia 2024 przez DobreMzimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 3 Grudnia 2024 Share Napisano 3 Grudnia 2024 To o ja przyłączę się do koncertu życzeń: BAC TSR-2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionyx Napisano 3 Grudnia 2024 Share Napisano 3 Grudnia 2024 Douglas A-20/DB-7. Dużo różnych i ciekawych wersji. Samolot jest spory. Konkurencja też nieekstraklasowa. MPM/SH/Revell czyli short run. Antyczny Matchbox i jeszcze starsze Revell, Airfix/MPC i Frog/ Novo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Grudnia 2024 Share Napisano 3 Grudnia 2024 To jak już lecimy z koncertem życzeń to ja poproszę Fiata CR.25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 3 Grudnia 2024 Share Napisano 3 Grudnia 2024 3 godziny temu, DobreMzimu napisał: Czemu? Ktoś wydał w 72 Poteza XXV i Poteza Jupitera. Ktoś inny zapowiada wydanie Albatrosa DIII. Jeszcze inny ktoś zrobił DH9a. Wszystko w plastiku. Dlaczego akurat Br XIX nie? Albo F2B HS. Na przykład dlatego, że z kwitami jest słabiutko - to z punktu widzenia kogoś, kto rozważał Br XIX jako temat do wydania rodziny modeli wtryskowych. W innym przypadku taki FRROM/SH pewnie już by ogarnęli temat, ale podejrzewam, że zderzyli się z tym samym problemem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Kolejny trop - dwusilnikowa maszyna, hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 (edytowane) Lightning czy Boston? Edytowane 4 Grudnia 2024 przez HKK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 P-38 by się przydał... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Boston przy istniejącym SH byłby strzałem w kolano, a rodzina P-38 to byłoby coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Poproszę coś z tego zestawu: Żubr/ Wilk/ Iryda, dwa ostatnie nie są raczej large ale ten pierwszy nie ma wtryskowej realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Myślę, że tematyka raczej niszowa. Mój trop zmierza ku Włochom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 To ja chcem Wichra. A co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Teraz, sianko napisał: Myślę, że tematyka raczej niszowa. Mój trop zmierza ku Włochom Niszowy, Włochy, .... .Wiesz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Godzinę temu, jachud3 napisał: P-38 by się przydał... Oj przydał by się. Właśnie rozgrzebałem P-38 z RS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Na modelforum.cz i britmodellerze też się licytują co wyjdzie i przedstawiają swoje listy życzeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 15 minut temu, DobreMzimu napisał: Niszowy, Włochy, .... .Wiesz coś więcej? Nic nie wiem, zawsze takie nowinki traktuję jako zabawę. Przeglądając ich portfolio, to tak postawiłem na włoski samolot dwusilnikowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Teraz, panDespota napisał: Oj przydał by się. Właśnie rozgrzebałem P-38 z RS Po co ci drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Mig-19. Dwusilnikowy . Przemek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 mowie wam, ze beda dwie Wilgi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 Żubr? W końcu był też używany przez luftwaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 35 minut temu, India napisał: Żubr? W końcu był też używany przez luftwaffe Takiego brzydaka to nawet ja bym kupił , mimo że w polonusach nie gustuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 (edytowane) 4 godziny temu, zenek_65 napisał: Edytowane 4 Grudnia 2024 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 4 Grudnia 2024 Share Napisano 4 Grudnia 2024 1 godzinę temu, BRAVO112 napisał: mowie wam, ze beda dwie Wilgi.. Dwusilnikowa czyli PZL-104Z Zwilling lub -104T TwinWilga. A co? A raz się żyje to i pomarzyć można. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi