hlystek Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca P11 z obsługą kusi jak diabli, ciekawe jakie jeszcze malowania dadzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Już za chwileczkę, już za momencik: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Czyli nowość prawdziwa- Dromader w 48. Duży będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Przez ten samolot w dzieciństwie dostałem lotniczo-modelarskiego bzika i tak mi zostało na starość, więc model cieszy okropnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia 11 godzin temu, arhtus napisał: Przez ten samolot w dzieciństwie dostałem lotniczo-modelarskiego bzika i tak mi zostało na starość, więc model cieszy okropnie Mam tak samo:) No i jeszcze w 48 coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia W szczegółach można go w Moson obejrzeć, więc ci co go obejrzeli potwierdzają, że zapowiada się zacnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja O spitfire'ach chodzą jakieś słuchy? Będzie poślizg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja Pewnie na Babarybie coś pokażą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Sobota o 12:08 Share Napisano Sobota o 12:08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano Sobota o 13:07 Share Napisano Sobota o 13:07 To Arma będzie gonić z Macchi za wszelką cenę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano Sobota o 14:45 Share Napisano Sobota o 14:45 Uff jak to dobrze, na razie nic nie widzę do kupowania. Dromader nie moja skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano Sobota o 15:45 Share Napisano Sobota o 15:45 Jestem modelarzem polskim i mam obowiązki polskie, więc muszę spytać - gdzie Lublin R.XIII? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano Sobota o 16:15 Share Napisano Sobota o 16:15 Spity, niby w lipcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Sobota o 17:20 Share Napisano Sobota o 17:20 Godzinę temu, em napisał: Spity, niby w lipcu... Znaczy lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Sobota o 18:51 Share Napisano Sobota o 18:51 4 godziny temu, Maxy napisał: Uff jak to dobrze, na razie nic nie widzę do kupowania. Dromader nie moja skala. Jak to powiedział Producent- cierpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Sobota o 18:52 Share Napisano Sobota o 18:52 3 godziny temu, filipsg napisał: Jestem modelarzem polskim i mam obowiązki polskie, więc muszę spytać - gdzie Lublin R.XIII? Lublin pojechał w Dupowice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano Sobota o 20:05 Share Napisano Sobota o 20:05 Godzinę temu, socjo1 napisał: Jak to powiedział Producent- cierpliwości... Cierpliwy modelarz? To jakiś oksymoron? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano Niedziela o 10:56 Share Napisano Niedziela o 10:56 21 godzin temu, India napisał: To Arma będzie gonić z Macchi za wszelką cenę... Arma i Macchi? A skąd takie wieści? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano Niedziela o 13:12 Share Napisano Niedziela o 13:12 Starają się kopać dobre tematy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Niedziela o 13:22 Share Napisano Niedziela o 13:22 (edytowane) 2 godziny temu, MIRO napisał: Arma i Macchi? A skąd takie wieści? Macchi, Henschel 129, Fieseler Storch... Ze stanowiska producenckiego na Babierybie - były pokazane modele wydrukowane 3D jako "pramatki" (?) modeli plastikowych. Edytowane Niedziela o 13:23 przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano Niedziela o 13:58 Share Napisano Niedziela o 13:58 33 minuty temu, socjo1 napisał: Macchi, Henschel 129, Fieseler Storch... Że IBG to wiem, ale kolega pisał, że Arma będzie się z Macchi teraz śpieszyć. A o planie wypuszczenia tego modelu przez Armę to pierwsze słyszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Niedziela o 15:11 Share Napisano Niedziela o 15:11 Godzinę temu, MIRO napisał: Że IBG to wiem, ale kolega pisał, że Arma będzie się z Macchi teraz śpieszyć. A o planie wypuszczenia tego modelu przez Armę to pierwsze słyszę. Ok, dzięki za wytłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Niedziela o 17:15 Share Napisano Niedziela o 17:15 3 godziny temu, MIRO napisał: Że IBG to wiem, ale kolega pisał, że Arma będzie się z Macchi teraz śpieszyć. A o planie wypuszczenia tego modelu przez Armę to pierwsze słyszę. A to nie o edku byly sygnaly ze we wloszczyzne planuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano Niedziela o 17:43 Share Napisano Niedziela o 17:43 Eduard planował, ale w 48 i dogadał się z Italeri, że nie będą sobie wchodzić w "temat". Tak przynajmniej twierdzi Šulc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi