Treevill Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 genialne ... kipy na podłodze lokomotywy to będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Jak zrobiłeś kiepy? Bo wyglądają choler...e realistycznie (to mówiłem ja - nałogowy palacz ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 super, Rafał! Świetna maszynka! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 22 Października 2008 Autor Share Napisano 22 Października 2008 Trwało to niespełna 3 minuty, po przeczytaniu posta kolegi Gerd, nie zdążywszy się wylogowac już wiedziałm jak. Po dłubaninie , pod nosem była rozciągnieta ramka. Maznąłem białym, uciąłem długości, rozgniotłem, podmalowałem spaloną część. Odeszły mi ustniki, bo wtedy chyba "turlańce" jeno były.Za modela słuzył...no ten z fotki wyżej Dzieki Radku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Hehehehee super pety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 O Rafale widze 6 osiówke to skład jak grzyby po deszczu rośnie A elementy nie sa krzywe, bo u mnie niestety pare w gorącej wodzie prostowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 rafale, a tam jakieś ludziki będą, bo jak pety to i właściciele ich powinni być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Najladniesze szmaty jakie widzialem na forum. Z petami poszlo szybko, ale zaraz tam powinna byc miotla - trzeba jakos "przemiatac" ten mial. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Tygrys leci na 6 osi, a na 4 osi prawdopodobnie sfh18 No to będzie na czym oko zawiesić (zresztą, już jest) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 hmmm ja bardzo lubię zwierzaczki więc dodaj jeszcze jakiegoś psa, kota szczura, pająka http://mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=113716&kateg=102769 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 osła, konia i świnię, no i parę jajek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 hmmm ja bardzo lubię zwierzaczki Sebek, specjalnie dla Ciebie ;) Nie wiem, czy wuwwu dot irma dot peel byliby zadowoleni, ale podpicowałem ich wyrób...o kij Petów nie rzucam w palenisko, gina tam, rzuciłem je obok siedzisa(ten po prawo pali) Ściera za dnia: I to koniec "dorobótek" - bo nie wyjdę do Bożego Narodzenia z tego wnetrza. Konrad, miarkowac nie miarkowałem,ale żywica zdaje sie być w miarę prosta(wyjdzie w praniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Teraz będzie "O psie, który jeździł Deutsche Reichsbahn " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 rany, nic tylko wsiadać... pięknie Ci to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Rafał miske Azorowi zrób i jak maszyniści tak tyrali i palili to pewnie coś pili ???? (taka moja sugestia tylko jakby coś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Rafał miske Azorowi zrób i jak maszyniści tak tyrali i palili to pewnie coś pili ???? na górze połóż otwartą konserwe a w niej łyżke a w misce Azora zawartość tej konserwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Klasa sama w sobie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 No z tym psem to trochę nieteges. Wiem, że było "O psie który jeździłem koleją" a nawet Szarik się pojawił w Czterech pancernych. Ale żeby go pchać do budki maszynisty. Biedaka by prędzej na szufle wzięli i schajcował by się razem z węglem. A właśnie czym palacz ma wrzucać węgiel do kotła??? Szmata i śmira obok, zmiotka ale łopaty już nie ma. nic tylko wsiadać No niezbyt, bez łopaty ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 A właśnie czym palacz ma wrzucać węgiel do kotła??? Szmata i śmira obok, zmiotka ale łopaty już nie ma. też miałem to pisać ale sie wstydziłem że jest tylko nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 A właśnie czym palacz ma wrzucać węgiel do kotła??? W akcie desperacji rękami... Wnętrze jest... Hmmmm, bardzo realistyczne ale nie przesadzaj z tymi psami, kotami i konserwami, bo to jest przedział palaczy a nie jakiś camping! Te okopcenia i osmalenia są klasą światową!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Brakuje tylko tego, żeby pies szczekał. REWELACJA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 No Rafale super dzięki ;) ogromne dzięki ;) jeszcze mu daj paczkę karmy Pedigree mój piesek za tym przepada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Co prawda tego nie widać, ale padłem na kolana i biję pokłony... Kurczę, no rewelka! Co jeszcze dorobisz, babie lato w przelocie? I pewnie jeszcze leczysz dotykiem ? Extraklasa, Rafale, extraklasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Rafał Jankowski Widziałem że kupiłeś szperacz może się przydać http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=127080&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Jestem pod wielkim wrażeniem realizmu, ale mam jedno pytanko to tak ma być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi