Flachenty Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) Zrobiłem sobie takiego malucha Model z pudełka malowany farbami Bilmodel. Budowa nie sprawiała problemów może za wyjątkiem tego że jest taki mały i bez bryli już nie daję rady Edytowane 31 Stycznia 2022 przez Flachenty 26 Cytuj
hlystek Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 Wygląda lepiej jak mój Eduard w 48... Gratuluje kolejnego pięknego modelu:) Cytuj
zaruk Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 Zacna praca, fajnie ponitowany. Łaty na dziobie malowałeś z ręki? Cytuj
Flachenty Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Napisano 31 Stycznia 2022 10 minut temu, zaruk napisał: Zacna praca, fajnie ponitowany. Łaty na dziobie malowałeś z ręki? Nity są fabryczne i cały jest malowany z ręki. 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 Fajna ta Dora Żeby i przy następnych ręka ci się nie trzęsła Cytuj
barszczo Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 50 minut temu, Flachenty napisał: bez bryli już nie daję rady Nie ty jeden . Dora świetna, podoba się . Cytuj
ManiekB Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 Mały a piękny. No bryle to konieczność nie tylko w tej skali. Cytuj
mirage3 Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 Temat "wisi" od godziny i jeszcze nie ma gównoburzy Nie pojęte... Gratuluję bardzo ładnego modelu Cytuj
_OldMan_ Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 Godzinę temu, mirage3 napisał: Temat "wisi" od godziny i jeszcze nie ma gównoburzy Nie pojęte... Nie prowokuj. 1 Cytuj
abtb Napisano 31 Stycznia 2022 Napisano 31 Stycznia 2022 Ładnie Ciekawy smaczek z tego krzyża po prawej stronie kadłuba. Cytuj
Marek K Napisano 1 Lutego 2022 Napisano 1 Lutego 2022 15 godzin temu, mirage3 napisał: Temat "wisi" od godziny i jeszcze nie ma gównoburzy Nie pojęte... Gratuluję bardzo ładnego modelu Bo śmiesznie wyszło , nity na ktore tak narzekano zrobiły to że model w 1/72 wygląda na zdecydowanie większy . Piękny jest , bez wodotryskow , taki realny. BRAWO Cytuj
Roland_Sebastian Napisano 1 Lutego 2022 Napisano 1 Lutego 2022 Model piękny, ciesze się, że siły luftwaffe póki co są poza moimi zainteresowaniami, bo ta galeria byłaby zachęta do kupna modelu. 2 godziny temu, Marek K napisał: Bo śmiesznie wyszło , nity na ktore tak narzekano zrobiły to że model w 1/72 wygląda na zdecydowanie większy Bo to wszystko zależy od wykończenia. Na gołej części widać mnóstwo dziur. W gotowym modelu można to nitowanie mniej lub bardziej uwidocznić odpowiednim washem. Tutaj jest to odpowiednio zrobione i nity nie rzucają się w oczy. Co innego gdyby dać czarny wash, wtedy prawdopodobnie wyglądałoby to karykaturalnie. Modelarstwo to jest sztuka iluzji. Oszukujemy wzrok ukrywając coś, albo eksponując. Cytuj
Dzejo Napisano 2 Lutego 2022 Napisano 2 Lutego 2022 Fantastyczne wykonanie w dodatku w najciekawszym malowaniu z tego zestawu. Wyszło SUPER A spód urzekł mnie szczególnie Cytuj
Mirek66 Napisano 8 Lutego 2022 Napisano 8 Lutego 2022 Powiedział bym 48 minimum albo większy , piękny model a co do szkiełek to ja mam nie tylko na nosie ale i przed nim . Pozdrawiam Mirek . Cytuj
xspace Napisano 9 Lutego 2022 Napisano 9 Lutego 2022 Bardzo ładna foka, pięknie wymalowany, gratulacje ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi