Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Flachenty Napisano 9 Marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Share Napisano 9 Marca 2022 (edytowane) Co prawda model powstał w epoce przed covidowej ale jako że nie był tu pokazywany a i temat aktualny to podrzucę galerię. Przy budowie użyłem masek i kalek Foxbota, farb Hataki, drabinki z DAN Model. Edytowane 9 Marca 2022 przez Flachenty 50 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 Ten model jest przepiękny. Chyba najlepszy jaki widziałem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 Duch z Kijowa SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 Prześliczny model! Gratulacje Możesz przybliżyć jak wykonałeś tę podstawkę. Prezentuje się świetnie, idealna do postsowieckich maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 Wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 9 Marca 2022 Autor Share Napisano 9 Marca 2022 29 minut temu, Juffre napisał: Prześliczny model! Gratulacje Możesz przybliżyć jak wykonałeś tę podstawkę. Prezentuje się świetnie, idealna do postsowieckich maszyn Bardzo proszę. ICM 48231 1:48 Soviet PAG-14 Airfield Plates 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 Fantastyczny jest ten model. Ufam, że pierwowzór wciąż sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knapik Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 Kawał dobrej roboty, piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 (edytowane) 10 godzin temu, Flachenty napisał: Bardzo proszę. ICM 48231 1:48 Soviet PAG-14 Airfield Plates Wielkie dzięki! Przyda się Wykorzystałeś jedno opakowanie czy więcej? Edytowane 10 Marca 2022 przez Juffre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Piękny! Gratuluję wykonania wspaniałego modelu! Mógłbyś pokazać zdjęcia dołu? Właśnie jestem w trakcie prac nad tym modelem tylko w 72 i chętnie podpatrzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 10 Marca 2022 Autor Share Napisano 10 Marca 2022 10 godzin temu, Juffre napisał: Wielkie dzięki! Przyda się Wykorzystałeś jedno opakowanie czy więcej? Jedno całe co do sztuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Wspaniały model Miałem nieodparte wrażenie ze gdzieś go już widziałem .... zerknąłem fotki z wystaw i nielicznych sfotografowanych przeze mnie modeli i cyk.., Łask 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 10 Marca 2022 Autor Share Napisano 10 Marca 2022 5 minut temu, Dzejo napisał: Wspaniały model Miałem nieodparte wrażenie ze gdzieś go już widziałem .... zerknąłem fotki z wystaw i nielicznych sfotografowanych przeze mnie modeli i cyk.., Łask 2019 Dokładnie wtedy pierwszy raz wyjechał na wystawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 @Flachenty A co jest bazą tej winietki? Do czego przykleiłeś te plastikowe płytki? Natchnąłeś mnie, żeby do swojej coś takiego dorzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Piękny. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 rewelacyjnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Marca 2022 Share Napisano 10 Marca 2022 Model bardzo na czasie, pięknie i realistycznie wykonany, Mistrzostwo świata. Podstawka idealnie współgra z modelem. Wielkie brawa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariox528 Napisano 12 Marca 2022 Share Napisano 12 Marca 2022 Piekna robota , podziwiam, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaCHpoint75 Napisano 13 Marca 2022 Share Napisano 13 Marca 2022 Podoba mi się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 13 Marca 2022 Share Napisano 13 Marca 2022 Co prawda osobiście nie jestem fanem pixelowego kamo, jakoś nie specjalnie mi się ono podoba, to ten model wygląda naprawdę zacnie. Dobrze wykadrowane foty mogły by robić za zdjęcia oryginału Czy od strony dodatków, były jakieś używane przy budowie? Rozglądam się za jakimś UBekiem i się zastanawiam, czy HB daje radę prosto z pudełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 14 Marca 2022 Autor Share Napisano 14 Marca 2022 W dniu 13.03.2022 o 16:09, arhtus napisał: Czy od strony dodatków, były jakieś używane przy budowie? Rozglądam się za jakimś UBekiem i się zastanawiam, czy HB daje radę prosto z pudełka? Z dodatków to są fotele z Quickboosta, pitot i odgromniki z Mastera i to by było na tyle. Dorobiłem jeszcze zasłonkę dla ucznia w owiewce i jakieś drobiazgi przy hamulcu. To chyba na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 16 Marca 2022 Share Napisano 16 Marca 2022 Kurde zajewalisty jak możesz to pokaż od spodu bo ślinka kapie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 16 Marca 2022 Share Napisano 16 Marca 2022 Też bym chętnie zobaczył spód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi