arhtus Napisano Sobota o 19:35 Share Napisano Sobota o 19:35 To nowy Hurri jest nitowany tak jak Mk.IIc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Sobota o 21:41 Share Napisano Sobota o 21:41 (edytowane) 2 godziny temu, arhtus napisał: To nowy Hurri jest nitowany tak jak Mk.IIc? Jeszce lepiej jest zrobiony. Delikatne wypukłe nity w przeglądzie ramek wygląda że nic się nie straciło ( W mk.II były słabsze miejsca na kadłubie delikatni mówiąc) Edytowane Sobota o 21:41 przez Qz9 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu Szwalbe coraz bliżej... https://armahobbynews.pl/blog/2025/12/08/70083-probne-wtryski-me-262-a-1a-1-72-jestesmy-bardzo-blisko/ 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu Jak puszczą w 48 to Kniaź strzeli z nerwów, wróbelki ćwierkają, że szwalbowka gdzieś tam wysoko schowana w skladziku edka leży i czeka…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu 11 minut temu, Qz9 napisał: Jak puszczą w 48 to Kniaź strzeli z nerwów, wróbelki ćwierkają, że szwalbowka gdzieś tam wysoko schowana w skladziku edka leży i czeka…. Jak zrobią to na poziomie Hurricane... Będzie nokaut. Ale zaraz odpali się zdarta płyta jak drogo i za darmo to byłaby uczciwa cena... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu No oczywiście, no bo jak to taki sam mały model kosztuje 25 ziko Revella, AH będzie 4 razy droższy. Że lepszy? No technologia idzie naprzód i to co kosztowało krocie, teraz kosztuje grosze.... A tak na poważnie, to mam ... no właśnie tam utyskiwania na cenę, AH na długo pozamiata temat. Albo jakość albo jakoś, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Godzinę temu, mirage3 napisał: i za darmo to byłaby uczciwa cena... Jak nie, jak tak . A swoją drogą jestem ciekawy jak wyjdzie względem oryginału w porównaniu do wspomnianego post wcześniej dziadka Revella czy nowszego Airfixa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, mirage3 napisał: Jak zrobią to na poziomie Hurricane... Będzie nokaut. Ale zaraz odpali się zdarta płyta jak drogo i za darmo to byłaby uczciwa cena... i jeszce kniaź dołoży swój wykład na czeskim forum o samobójczym pricingu AH Edytowane 16 godzin temu przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Jaskóła będzie poszpachlowana jak Mustang? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu 7 godzin temu, jachud3 napisał: Szwalbe coraz bliżej... https://armahobbynews.pl/blog/2025/12/08/70083-probne-wtryski-me-262-a-1a-1-72-jestesmy-bardzo-blisko/ Bardzo obiecująco to wygląda, kroi się najlepszą jaskółka w 72, będę musiał zaktualizować mój post z porównaniem Revella do Airfixa. Jestem ciekaw jak finalnie wyjdą wyloty działek na nosie, bo na tych średnich fotkach próbnych wtrysków to coś tak średnio, ale czekamy grzecznie Pozdr ww 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 9 godzin temu, wuwumaster napisał: z porównaniem Revella do Airfixa. byla jeszcze Academy, wedlug mnie nienajgorsza ale sloty robi dopiero AH a jak wyloty dzialek jakos nie wyjda to mozna przeszczepiac, co tam popadnie bo jest tez przeciez zywiczny nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BRAVO112 napisał: a jak wyloty dzialek jakos nie wyjda to mozna przeszczepiac, co tam popadnie bo jest tez przeciez zywiczny nos Taaa, i na pewno taki nos będzie pasował.. Męczyć się z dopasowaniem całego nosa, żeby mieć lepsze dziurki to raczej średni pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, arhtus napisał: Męczyć się z dopasowaniem całego nosa, żeby mieć lepsze dziurki to raczej średni pomysł. Panie! Teraz chirurgia nie takie rzeczy ogarnia! (o ile mi wiadomo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Skoro tak twierdzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu W dniu 29.11.2025 o 10:40, martinello napisał: Hurricane w przyszlym tygodniu bedzie wysyłany, me 262 będą próbne wtryski, ale ja się pytam - co dalej ? Moze producent zrobi jakąś "zgaduj - zgadulę" ? A ja sie przypominam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, BRAVO112 napisał: byla jeszcze Academy, wedlug mnie nienajgorsza ale sloty robi dopiero AH a jak wyloty dzialek jakos nie wyjda to mozna przeszczepiac, co tam popadnie bo jest tez przeciez zywiczny nos Znane mi żywiczne nosy były do modelu Revella i powielały jego błąd - źle umieszczenie wylotów (za blisko przodu) i średni całokształt (bo po prawdzie wyglądało to na nos zbudowany na kawałku modelu revella i puszczony w żywice) Na prawdę dobry nos ma Airfixa, ale jest też bodaj najbardziej siermiężny Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi