myszaty Napisano 8 Grudnia 2022 Share Napisano 8 Grudnia 2022 W dobry kurs jena trafiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pulemiot Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) zakochacie się Panowie w tym aero. Zachęcam do przestudiowania załączonej instrukcji (mnie pomógł google translator spięty z foto) zwłaszcza warto zwrócić uwagę na zalecaną przez producenta procedurę czyszczenia Edytowane 9 Grudnia 2022 przez pulemiot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 26 minut temu, pulemiot napisał: zwłaszcza warto zwrócić uwagę na zalecaną przez producenta procedurę czyszczenia Też na to zwróciłem uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 9 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2022 Ja go jeszcze nawet nie rozpakowałem. Co tam o czyszczeniu opowiadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 29 minut temu, krn78 napisał: Ja go jeszcze nawet nie rozpakowałem. też mam pietra co by nie popsuć - chinole rozkręcam bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 2 godziny temu, pulemiot napisał: zwłaszcza warto zwrócić uwagę na zalecaną przez producenta procedurę czyszczenia A że tak powiem, co ciekawego tam można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 Ja tam już swojego PSa 270 milion razy rozkręcałem.I czyściłem.Oprócz zaworku powietrza bo nie ma takiej potrzeby.Niemniej jednak wykręcanie całej głowicy bez samej dyszy do czyszczenia fajna sprawa.Potem zaostrzoną wykałaczką bambusową wg,mnie najlepsza usuwam trociny.Znaczy zbite drobiny kurzu.A kanalik gdzie przesuwa się iglica i jest farba. czyścikami Tamiya -wyciorkami.Sprzęt mega klasa ten aerek.Oczywiście wraz z ceną przychodzi szacunek do sprzętu.Kupowałem u nas za 600.Swego czasu.Nie z Japonii choć żałuję.Nie miałem możliwości.Ale i tak nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pulemiot Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 no więc producent odradza rozkręcanie zalecając prze płukiwanie rozcienczalnikiem po poluzowaniu osłony -powietrze jest wtedy wdmuchiwane przez dyszę "na wstecznym" do kanału i zbiornika. czynność powtarzać aż do momentu gdy rozcienczalnik przestanie wymywać resztki farby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 Właśnie testuje! To działa!!!! Cała chałupa wali cleanerem!!!!! Jest moc!!! ( znowu będę sam spał - muszę czipsy do wyra załatwić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 4 minuty temu, myszaty napisał: muszę czipsy do wyra załatwić Czipsy powiadasz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 Grzesiu, Jacek napisał: "...znowu będę sam spał...), a w tym przypadku to o spaniu raczej nie będzie mowy To tak jak w tym starym kawale: Przychodzi Jaś do Małgosi i się pyta: - Słuchaj Małgośka, czy to prawda, że jestem pierwszym chłopakiem który z Tobą spał? a Małgosia mu na to: - Jak usąłeś, to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 1 godzinę temu, pulemiot napisał: no więc producent odradza rozkręcanie zalecając prze płukiwanie rozcienczalnikiem po poluzowaniu osłony -powietrze jest wtedy wdmuchiwane przez dyszę "na wstecznym" do kanału i zbiornika. czynność powtarzać aż do momentu gdy rozcienczalnik przestanie wymywać resztki farby. Godzinę temu, myszaty napisał: Właśnie testuje! To działa!!!! Cała chałupa wali cleanerem!!!!! Wy tak na poważnie? Dopiero teraz backflow odkryliście? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 42 minuty temu, Grzes napisał: Czipsy powiadasz. To chyba jakieś dietetyczne, o obniżonej zawartości tłuszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 13 minut temu, Fixer napisał: Dopiero teraz backflow odkryliście? No, nie ja wymyśliłem taki dziwny aircap... W chinolkach leci nawet jak niekoniecznie chcesz...nawet częściej do tyłu niż do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pulemiot Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 ja pracowicie ultrę rozkręcałem i skręcałem. procedura czyszczenia była dłuższa niż samo malowanie. tutaj? - plaża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 20 minut temu, Fixer napisał: Wy tak na poważnie? Dopiero teraz backflow odkryliście? @Fixer, dlatego nie rozumieliśmy, jak ludzie pisali o problemach z czyszczeniem ultry. Ja dyszę czasem muszę wykręcić, bo z przyczyn obiektywnych robi się w końcu kłaczek w kanale i tylko tak mogę go usunąć. Jednak to raz na jakiś czas i wtedy robię gruntowne czyszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) A nie macie tam w tym pudełku na tym Proconie takiego małego gumowego kapturka? Jak się założy na końcówkę (oczywiście aero) i zatka na nim taką małą dziurkę palcem to efekt taki sam i to bez kręcenia Edytowane 9 Grudnia 2022 przez arhtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetinz Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 14 minut temu, arhtus napisał: A nie macie tam w tym pudełku na tym Proconie takiego małego gumowego kapturka? Jak się założy na końcówkę (oczywiście aero) i zatka na nim taką małą dziurkę palcem to efekt taki sam i to bez kręcenia Właśnie dzisiaj tak zrobiłem po pierwszym użyciu (zamiast rozkręcania) i bardzo szybko wyczyściłem aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Myszaty, to kolejki, na klatce schodowej będziesz miał takie: Na drzwiach: " Przyjmę Panie, na malowanie paznokci, aero oreo, to tylko 4 bary, czary mary" 1h później PUK PUK do drzwi. Myszaty : wprowadź 14 cyfrowe hasło... Tak, to zapytam opłaca się, drobnice z tego amazonu " krainy ryżu " zamawiać ?. Rok temu z aliexpress paczka z figsami-3 miechy szła. A tu piszą, że po tygodniu to szybko. Edytowane 9 Grudnia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 Dzisiaj zamówiłem Procona PS-289 na japońskim Amazonie. Pobrało mi 1 Yena z karty. Zobaczymy jak pójdzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 45 minut temu, MayonesEXG7 napisał: tu piszą, że po tygodniu to szybko. Dhl express lotnicza - do mnie dotarł w 4 dni. I full tracking. To nie alliexpres i majfrendy...tylko solidni samuraje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Jen 0.33gr a chinol juan 0.64 tak patrze. 4 dni z krainy wiśni, to dobry time'ing naprawdę, niż 3 miesiące. Ponoć tak zimą tylko, a jak w letnim, niby krócej. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, MayonesEXG7 napisał: Jen 0.33gr a chinol juan 0.64 tak patrze. 4 dni z krainy wiśni, to dobry time'ing naprawdę, niż 3 miesiące. Ponoć tak zimą tylko, a jak w letnim, niby krócej. Przy zakupach z Japonii najdłuższy fragment podróży to dystrybucja w Polsce. Zwłaszcza jak na urząd celny trafisz. Ale ostatnio kilka rzeczy z Aliexpress zamawiałem, to też w dwa-trzy tygodnie były, z pełnym trackingiem. Jeszcze ichnia poczta jak zauważy że odbiorca jest ten sam, to potrafi kilka zakupów zrobionych na przestrzeni paru dni w jedną paczkę zapakować i z Chin już jako jeden ładunek leci. Ja akurat mam obok siebie paczkomat Cainiao, więc dodatkowy plus. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez Fixer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Ja rok temu, zamawiałem figsy z Aliexpress w 1/35 z sklepu resin store,domek wiejski IIWW,pierdółki i pasek do gitary. To widomo,paczki szły z różnego sklepu. Zamawiane, pod koniec października a przyszły w połowie stycznia. Najlepiej kilka pierdółek z jednego, potem z drugiego shopu. Jak 4 tyg szły,bo tak słyszę ostatnio to nawet nawet. A za to wszystko co kupiłem, to najdroższy domek z balsy laserówka. Obecnie 20zl podrożało,w ciągu roku..żadna nowość. Figurki po sztuce 18zl, pasek i coś tam dokupowałem jeszcze dla psa.Znajomemu wpłaciłem 300zl..gdzie mnie to zdziwiło ale,takie widzi mi sie z ali miałem wtedy.Dla mnie,ta paczki wyszły dużo,a pewnie zapłacił bym teraz, za to samo więcej. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 10 Grudnia 2022 Share Napisano 10 Grudnia 2022 Ty tak świadomie piszesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi