Vieh_san Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 (edytowane) Witam i zapraszam do mojej kolejnej galerii. Tym razem temat był dość mi bliski, a mianowicie Mi-2 w barwach Lotniczego Pogotowia Ratunkowego. Śmigło o rejestracji SP-ZXY stacjonowało w Zielonej Górze, w późniejszym okresie nazwa kodowa Ratownik 15. Sam model to Hobby Boss z dodatkami w postaci, wydechów i osłon wlotów powietrza z Quickboosta, blaszki Parta do modelu Intecha, tablica przyrządów Yahu, sprzęt medyczny, koła i kilka innych pomniejszych pierdółek moja własna inwencja, łopaty wirnika głównego Intech, głowica wirnika ResKit. Trochę się bawiłem z tym modelem, bez parcia, ale mimo to już się trochę nim zmęczyłem ;D nieprzyzwyczajony jestem do takich długich warsztatów. Farba wykorzystana do malowania pomarańczowych pasów to Hataka RAL 2008, natomiast niebieska góra to była farba, która najbardziej mi pasowała z tych które posiadam Mr. Hobby Blue Impulse, łopaty wirnika głównego Mr. Color 351. Nie przedłużając. WARSZTAT Edytowane 30 Listopada 2022 przez Vieh_san 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Ładny "czajnik". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leta Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Dla mnie BOMBA! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Świetna robota! Robi wrazenie. Gratuluje pięknego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Super pomysł ze środkiem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Bardzo very cacy Jak dla mnie ciut za czysty Ciesze się, że mogłem pomóc... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Elegancko Dzięki, że nie musiałem długo czekać na finał Tymczasem, 4 lata temu... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 39 minut temu, Mitrandir napisał: Jak dla mnie ciut za czysty A jaki ma być ratownik? Sterylny A swoją droga to przednie szybki są jednak trochę "zapaproszone". I lusterko-podstawka. Ok! Dość czepiania się bo nie ma do czego. Bardzo eleganckie śmigło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 Kawał dobrej roboty. Podoba się bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Listopada 2022 Share Napisano 30 Listopada 2022 bardzo fajnie że go otworzyłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 30 Listopada 2022 Autor Share Napisano 30 Listopada 2022 4 godziny temu, Mitrandir napisał: Bardzo very cacy Jak dla mnie ciut za czysty Ciesze się, że mogłem pomóc... Troszkę tam okopciłem ;D ale bardzo się bałem przesadzić, a na zdjęciach SP-ZXY jakiś uświniony nie był. Oczywiście się odwdzięczę 4 godziny temu, Grzes napisał: Elegancko Dzięki, że nie musiałem długo czekać na finał Tymczasem, 4 lata temu... A mówiłem, że będzie? No i jest Gratuluję dyplomu. Może kiedyś tam się przełamię i gdzieś pokażę kilka moich ulepków 3 godziny temu, jmx62 napisał: A jaki ma być ratownik? Sterylny A swoją droga to przednie szybki są jednak trochę "zapaproszone". I lusterko-podstawka. Ok! Dość czepiania się bo nie ma do czego. Bardzo eleganckie śmigło. Wycierałem, ale za nic nie chciały mi się całkowicie usunąć. Co do środka to jeszcze spróbuję delikatnie dmuchnąć aero. 2 godziny temu, M.A.V. napisał: bardzo fajnie że go otworzyłeś Dziękuję, taki był plan od początku, ale tylko tylnie drzwi bo bałem się ciąć przód. Na szczęście okna są na tyle duże, że w miarę widać środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 1 Grudnia 2022 Share Napisano 1 Grudnia 2022 Świetny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Grudnia 2022 Share Napisano 1 Grudnia 2022 Model pierwsza klasa. Wykonanie rewelacyjne. Aż wzrok trudno oderwać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 1 Grudnia 2022 Share Napisano 1 Grudnia 2022 Gratulacje! Śliczny wiatraczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Świetny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi