kowal76 Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Witam An 24 jeszcze wczoraj był dostępny w WW Model , ja również szukam tych modeli i jak na razie tylko w tym sklepie widziałem. Mam nadzieję że w innych sklepach także się pojawią , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Z tego co wiem to Esterna tylko w tym sklepie można dostac i w żadnym innym. Masakra z dystrybucją tych modeli w Polsce. Pociechą jest to że Estern współpracuje z Amodelem i wymieniają się wypraskami. Pakuja to samo ale z innymi malowaniami. Z tego co wiem Ił-18 tez ma się ukazać z Amodelu tak że panowie spokojnie.Może i inni handlowcy z branży modelarskiej w końcu się zainteresują modelami EE . W czechach w każdym sklepie można je kupic a jak nie ma to sprowadza bez problemu. Ale to trzeba chcieć ........ . No dobra bo się narażę handlowcom jak się rozgadam w tej kwesti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Jeśli ktoś ma jeszcze model B737-300, może go teraz zrobić w barwach JAT : http://lifthereserbia.wordpress.com/2012/02/05/118-lh-baby-7s-small-scale-yugoslav-airliners-part-12-in-1144/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Tu-134B - klasyk ze Zvezdy nadchodzi Nic tylko czekać jeszcze na kalki w jedynie słusznych barwach, tj. z żurawiem. http://www.zvezda.org.ru/?lng=1&nav=1&c=1&set=7007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 W końcu się pojawił, będzie z żurawiem PDT na swojej stronie już pisze o kalkomaniach. Może doczekamy się Iła - 62M ze Zvezdy? To było by coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Echhh... łza się w oku kręci - kiedyś miałem enerdowskiego Tu-134 w 1:100. Z sentymentu zakupię sobie chyba produkt Zvezdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Ja też...nie moja skala (choć kto wie, może będzie nie jedyny ale pierwszy?) ale po prostu muszę go mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Super , Ja już zamówiłem w przedsprzedaży . Widać że wygląda o wiele lepiej niż Tutka z Az Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristof Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Nowości Eastern Express: oraz zapowiadany na czerwiec model śmigłowca Mi-26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 To teraz tylko czekać na Ana-26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Koledzy pewnie przeoczyli, ale nadleciał właśnie Blackbird od Dragona Już drugi SR-71 na rynku w naszej skali Więcej na: http://pocketkits.blogspot.com/2012/05/new-kit-from-dragon-1144-lockheed-sr-71.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 W zapowiedziach F-rsin pojawił się ATR-42 i 72 ! http://www.f-rsin.com/pages/collection/atr42.html http://www.f-rsin.com/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 W zapowiedziach F-rsin pojawił się ATR-42 i 72 !http://www.f-rsin.com/pages/collection/atr42.html http://www.f-rsin.com/index.html Wreszcie ktoś się zlitował nad modelarzami i zrobił wtryskowe ATRy )) Ciekawe tylko jaka będzie ich jakość. Modele F-rsin (plastikowe) to czasem 'krew, pot i łzy' ;) . Ale najważniejsze, że jest (w zasadzie to 'będzie', ale już niedługo), bo Italerii jak wiadomo dało ciała, a Welsh jest ostatnio trudno dostępny i droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Zapowiedź kolejnej nowości Eastern Express. Ma się pojawić w sierpniu ;) Beriew Be-200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 pytanie co z zapowiedziami IŁ-62 lub 777-300 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 31 Maja 2012 Share Napisano 31 Maja 2012 Oto kalkomanie z Kits-World, które sprawiają, iż warto sięgnąć (znowu) po zestaw Tornado. Wiadomość via kampfgruppe144.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Witam Kalka na lotowskiego Antka w skali 1/144 już trafiła do obiegu ;) Znaczy się, jest już w sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 WitamKalka na lotowskiego Antka w skali 1/144 już trafiła do obiegu ;) Znaczy się, jest już w sprzedaży. Miło, a kiedy Milka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Miło, a kiedy Milka? Jak tylko Techmod wydrukuje ;). Sam czekam niecierpliwie, ale nie mam na to wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michukosa Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Może wie ktoś gdzie można kupić kalkomanie Lufthansy do Boeinga 747-8 1:144 ze Zvezdy? Czy w ogóle takowe istnieją? Proszę o odpowiedź na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 A czy planowane są kalkomanie do B 737-400 w nowej wersji malowania? Fajne są te LOT Charters z granatowym ogonem, ale jeszcze się nie zdecydowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Może wie ktoś gdzie można kupić kalkomanie Lufthansy do Boeinga 747-8 1:144 ze Zvezdy? Czy w ogóle takowe istnieją? Proszę o odpowiedź na PM. Na koniec bieżącego roku ma się ukazać 747-8 Revela właśnie w malowaniu Lufy. Chodzą słuchy że ma to być nowy wypust a nie przepak Zvezdy. Min. z powodu błędów jakie ma model made in CCCP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Witam Kalki do LOTowskich 737-400 są w Techmodzie od dawna. Czekają na swoją kolejkę w druku. Praktycznie wszystkie warianty. W sumie cztery zestawy - normalny, klasyczny LOT, LOT Charters, samoloty leasingowane LOTu oraz najnowsze malowanie. Miejmy nadzieję, że niebawem będą. Co do 747-800 - kalkomanie Lufthansy są już dostępne. Robią je nawet dwie firmy - TwoSix z Anglii oraz LH z Niemiec. Która lepsza - nie wiem. Ja czekam, podobnie jak przedmówca na model Revella. Na forum AC pojawiły się informacje, że to nie przepak 'gwiazdy', a zupełnie nowy model zaprojektowany dla Revella przez Holendrów z BraZ Models. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 W zapowiedziach w Martoli o ile pamiętam to najnowszego malowania nie było. Teraz tylko pozostaje decyzja, które wybrać. A to trudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 No nie było w Martoli, bo jak tamte kalki robiłem, to jeszcze te nowe 734 nie latały . Teraz już, nauczony doświadczeniem, nie dałem zapowiedzi tego najnowszego - po co ma wisieć przez pół roku. W każdym razie jest zrobiony ;). Myślę, że naprawdę niebawem te kalki będą wreszcie. Podobnie jak Jak-40 (dwa zestawy). A w kwestii odwiecznego dylematu "którego zrobić', to proponuję po prostu wykonać ich kilka. Ja zawsze mam ten dylemat i właśnie z tego powodu od razu kupuję po kilka modeli ;). Samych 737-200 mam chyba z dziesięć teraz O innych wersjach tej maszyny nawet nie wspominam. A cały czas kupuję kolejne - tyle fajnych malowań i kalkomanii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi