Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Były w zestawie 70051 którego niestety nie posiadam więc też do wyboru tylko zielone albo sraczkowaty 

Napisano

Przestaje mnie dziwić średnia, oględnie rzecz ujmując, skutecznośc kamikaze. TakOM kolorowOM papugIE to i bez radaru nie tak trudno wypatrzyć :haha:

31.jpg

32.jpg

33.jpg

• Like 6
Napisano

Fajna góra. Dół też, ale góra fajniejsza.

Napisano
2 godziny temu, Szydercza Gała napisał:

potem DRAPAŃSKO :haha:

Ja bym zostawił, dobrze i spójnie jest.

Ale widzę, że swędzi...

Napisano

Po co robić japoński samolot, a potem go nie drapać? Tylko oni malowali samoloty plakatUFkami, żedne inne tak nie obłaziły. Nie wiem jeszcze jak daleko sie to posunie, wyjdzie w praniu, ale coś podrapany byc MUSI. A do tego jeszcze pokopcony, pooblewany smarami i płynami... czysty to był Klod i bardzo mnei to bolało :haha:

Napisano
Godzinę temu, Szydercza Gała napisał:

czysty to był Klod i bardzo mnei to bolało :haha:

Mam namiar na dobrego psychologa, jakby co. 

• Haha 3
Napisano
22 minuty temu, zaruk napisał:

Mam namiar na dobrego psychologa, jakby co. 

Mnie proponowałeś sekcję.

Widzę tu działanie w zmowie i porozumieniu.  :mrgreen:

Napisano
45 minut temu, marek d napisał:

Mnie proponowałeś sekcję.

Każdy przypadek jest indywidualny. Jak widzisz, staram się nie działać sztampowo. 

• Haha 2
Napisano
25 minut temu, zaruk napisał:

Każdy przypadek jest indywidualny. Jak widzisz, staram się nie działać sztampowo. 

@Szydercza Gała @marek d 

Strzeżcie się Szalonego Doktora!

mad-doctor-picture-id92399000?k=6&m=9239

Napisano
26 minut temu, socjo1 napisał:

To jakiś dyletant. Nie tylko nie potrafi zdecydować, czy woli być internistą czy laryngologiem ale, na dodatek, będzie próbował podać domięśniowo lek bez igły.  Dyplom uzyskany najpewniej w Collegium Humanum...

• Haha 1
Napisano
27 minut temu, zaruk napisał:

To jakiś dyletant. Nie tylko nie potrafi zdecydować, czy woli być internistą czy laryngologiem ale, na dodatek, będzie próbował podać domięśniowo lek bez igły.  Dyplom uzyskany najpewniej w Collegium Humanum...

Nie widzisz, że on działa niesztampowo?

Każdy przypadek jest indywidualny...

• Haha 1
Napisano
2 godziny temu, socjo1 napisał:

Nie widzisz, że on działa niesztampowo?

Każdy przypadek jest indywidualny...

No sztampowo działa. Jeśli chcesz, aby publika widziała w ziomku lekarza to wyposaż go w lusterko laryngologiczne. Nieważne, że ma być ginekologiem, czy psychiatrą.

Przepraszam Koleżeństwo właścicieli wątku za jego zaśmiecanie. Milknę i obserwuję dalej z natężoną uwagą.

Napisano

Małymi kroczkami do przodu, pora powoli zamykać kadłub i wybierać malowanie 

IMG_20240228_234018.jpg

IMG_20240228_234010.jpg

IMG_20240228_234005.jpg

IMG_20240228_233952.jpg

IMG_20240228_233943.jpg

IMG_20240228_233928.jpg

IMG_20240228_233919.jpg

IMG_20240228_234245.jpg

• Like 8
Napisano

Żeby nie było, że jestem jak nasi, rozumISZ,  rzONdzący. Dużo obiecuję, gadam, innych poganiam a samemu, rozumISZ,  nic nie robię:wink: Troszkę mi zeszło na poprawkach. Zwłaszcza nitów. :szczerbol:

DSC01091.thumb.JPG.e0b0f0705d2b42de6edb1c8dd83e3cd3.JPGDSC01090.thumb.JPG.496188d8f8f4356d68821e93dda0776c.JPG

Porac czy tam Clark Field było typowym pastwiskiem z krzakami więc prócz trawy piachu i jakiegoś krzaka nic ciekawego nie będzie:szczerbol:

DSC01089.thumb.JPG.18cfb066f5422da1a4439f35991aa52e.JPG

• Like 2
Napisano
2 minuty temu, astarott napisał:

mi to zejdzie do maja pewnie

A może 17 marca? :haha:

Napisano
27 minut temu, abtb napisał:

A może 17 marca? :haha:

A do kiedy działa rejestracja ? :D

Napisano (edytowane)
6 godzin temu, Marek K napisał:

Fajnie sobie poczynacie,  do kiedy jest ten projekt, czy tylko modele army się łapią.  

Mają być hajaty w 1/72, resztą nie ma znaczenia. Projekt będzie trwał aż uznamy że się skończył :haha:

Jak chcesz to działaj, nikt tego wONtku zamykał ani blokował nie będzie.

Edytowane przez Szydercza Gała