sjr Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego Były w zestawie 70051 którego niestety nie posiadam więc też do wyboru tylko zielone albo sraczkowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Jeszcze silniki i można zamykać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Lutego Autor Share Napisano 24 Lutego Przestaje mnie dziwić średnia, oględnie rzecz ujmując, skutecznośc kamikaze. TakOM kolorowOM papugIE to i bez radaru nie tak trudno wypatrzyć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Fajna góra. Dół też, ale góra fajniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lutego Autor Share Napisano 25 Lutego Zacieszam że die podoba Muszę się teraz pobawić olejami na nim, no a potem DRAPAŃSKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: potem DRAPAŃSKO Ja bym zostawił, dobrze i spójnie jest. Ale widzę, że swędzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Ładnie zmalowany, faktycznie góra bardziej do mnie przemawia ale do spodu tez nie można się przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lutego Autor Share Napisano 25 Lutego Po co robić japoński samolot, a potem go nie drapać? Tylko oni malowali samoloty plakatUFkami, żedne inne tak nie obłaziły. Nie wiem jeszcze jak daleko sie to posunie, wyjdzie w praniu, ale coś podrapany byc MUSI. A do tego jeszcze pokopcony, pooblewany smarami i płynami... czysty to był Klod i bardzo mnei to bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: czysty to był Klod i bardzo mnei to bolało Mam namiar na dobrego psychologa, jakby co. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego 22 minuty temu, zaruk napisał: Mam namiar na dobrego psychologa, jakby co. Mnie proponowałeś sekcję. Widzę tu działanie w zmowie i porozumieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego 45 minut temu, marek d napisał: Mnie proponowałeś sekcję. Każdy przypadek jest indywidualny. Jak widzisz, staram się nie działać sztampowo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego 25 minut temu, zaruk napisał: Każdy przypadek jest indywidualny. Jak widzisz, staram się nie działać sztampowo. @Szydercza Gała @marek d Strzeżcie się Szalonego Doktora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego 26 minut temu, socjo1 napisał: @Szydercza Gała @marek d To jakiś dyletant. Nie tylko nie potrafi zdecydować, czy woli być internistą czy laryngologiem ale, na dodatek, będzie próbował podać domięśniowo lek bez igły. Dyplom uzyskany najpewniej w Collegium Humanum... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego 27 minut temu, zaruk napisał: To jakiś dyletant. Nie tylko nie potrafi zdecydować, czy woli być internistą czy laryngologiem ale, na dodatek, będzie próbował podać domięśniowo lek bez igły. Dyplom uzyskany najpewniej w Collegium Humanum... Nie widzisz, że on działa niesztampowo? Każdy przypadek jest indywidualny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego 2 godziny temu, socjo1 napisał: Nie widzisz, że on działa niesztampowo? Każdy przypadek jest indywidualny... No sztampowo działa. Jeśli chcesz, aby publika widziała w ziomku lekarza to wyposaż go w lusterko laryngologiczne. Nieważne, że ma być ginekologiem, czy psychiatrą. Przepraszam Koleżeństwo właścicieli wątku za jego zaśmiecanie. Milknę i obserwuję dalej z natężoną uwagą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lutego Autor Share Napisano 25 Lutego Na koniec po szwejkowemu, lewatywa dla wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astarott Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Nie żebym nic nie robił, na razie składam klocki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 28 Lutego Share Napisano 28 Lutego Małymi kroczkami do przodu, pora powoli zamykać kadłub i wybierać malowanie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego BRAWO!!! ZUCHY!!! Takich ludzi nam CZeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego Żeby nie było, że jestem jak nasi, rozumISZ, rzONdzący. Dużo obiecuję, gadam, innych poganiam a samemu, rozumISZ, nic nie robię Troszkę mi zeszło na poprawkach. Zwłaszcza nitów. Porac czy tam Clark Field było typowym pastwiskiem z krzakami więc prócz trawy piachu i jakiegoś krzaka nic ciekawego nie będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego Fajnie sobie poczynacie, do kiedy jest ten projekt, czy tylko modele army się łapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astarott Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego 22 minuty temu, Marek K napisał: do kiedy jest ten projekt mi to zejdzie do maja pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego 2 minuty temu, astarott napisał: mi to zejdzie do maja pewnie A może 17 marca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 29 Lutego Share Napisano 29 Lutego 27 minut temu, abtb napisał: A może 17 marca? A do kiedy działa rejestracja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Lutego Autor Share Napisano 29 Lutego (edytowane) 6 godzin temu, Marek K napisał: Fajnie sobie poczynacie, do kiedy jest ten projekt, czy tylko modele army się łapią. Mają być hajaty w 1/72, resztą nie ma znaczenia. Projekt będzie trwał aż uznamy że się skończył Jak chcesz to działaj, nikt tego wONtku zamykał ani blokował nie będzie. Edytowane 29 Lutego przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi