barszczo Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca (edytowane) Galeria się nieco obsunęła, powodem było zerwanie anteny podczas zdjęć. No ale dorobiłem nową i przedstawiam Edkowego Messerschmitta Bf-109F-2 w edycji Weekend. Model kupiłem i zbudowałem tylko ze względu na malowanie, biała 10 z 7/JG54. Z dodatków dołożony zestaw Space do kokpitu. Malowanie standardowo farbami MRP, oprócz tego użyłem jeszcze Gunze C i H, Tamiya i pod pędzel Vallejo. Na koniec oleje AK i Miga, kredki i pigmenty. Budowa bezstresowa choć formy już nieco zmęczone. I jak zawsze miłego odbioru życzę : Edytowane 10 Marca przez barszczo 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Chciałbym trochę ponarzekać, do czegoś się przyczepić, żeby nie było, że będą same "achy" i "ochy", ale na pierwszy rzut oka nie mam do czego. Jestem zawiedziony ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Weltklasse. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Wow... wygląda genialnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Świetny Friedrich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Bardzo fajny Mesiek - podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Świetne wykonanie, za mało zdjęć z bliska, czuję niedosyt. Tam nad wydechami to latający chodak, czy hmm... gumka? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca No ładne cacko. Model podoba się. Też uważam że za mało zdjęć z bliska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Twoje wykonanie jak zawsze perfekcyjne, i cieszy oko mimo niezbyt miłej symboliki (ale to już subiektywnie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Bardzo ładny.Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Piękny jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Marca Autor Share Napisano 11 Marca Bardzo dziękuję wszystkim za opinie, cieszę się że się podoba. @zaruk @Endrju, obiecuję więcej zbliżeń ale nie wcześniej niż w weekend . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Przyłączam się do aplauzu. Warsztat z etapu na etap obiecywał ładny model i dotrzymał słowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Ładny model, ale najbardziej podobają mi się zdjęcia, bardzo fajnie dobrałeś tło do kolorystyki samolotu, co dało fajną, wzajemnie się uzupełniającą, wąską gamę barwną. Jednocześnie dzięki dobremu oświetleniu model nie ginie i nie zlewa się z tłem. Na tle zdjęć modelarskich bardzo się wyróżnia moim zdaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Marca Autor Share Napisano 12 Marca 4 godziny temu, Albatros napisał: Ładny model, ale najbardziej podobają mi się zdjęcia, bardzo fajnie dobrałeś tło do kolorystyki samolotu, co dało fajną, wzajemnie się uzupełniającą, wąską gamę barwną. Jednocześnie dzięki dobremu oświetleniu model nie ginie i nie zlewa się z tłem. Na tle zdjęć modelarskich bardzo się wyróżnia moim zdaniem. Ten kolor tła stosuję od dawna, próby z czarnym tłem nie do końca mnie zadowalają. Ze względu na kolorystykę modelu trochę obawiałem się efektu końcowego, kluczowe faktycznie było tu światło choć nie tylko . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Śliczności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Marca Autor Share Napisano 16 Marca Obiecane trochę więcej zbliżeń i kilka ujęć z młodszym bratem : 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Bardzo zacnie wygląda. Rodzeństwo również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Prawdziwa cnota zbliżeń się nie boi. Staranne i schludne wykonanie, świetnie się ogląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_12 Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca super fajnie że zrobiłeś bf-a z rumuńskimi oznaczeniami plus dla ciebie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Marca Autor Share Napisano 21 Marca 2 godziny temu, Artur_12 napisał: super fajnie że zrobiłeś bf-a z rumuńskimi oznaczeniami plus dla ciebie! Zrobiony ponad rok temu, więcej tutaj : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_12 Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca Osobiście obserwowałem robienie edka z oznaczeniami lutwaffe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Wspaniały model, gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi