jmx62 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Mam propozycję otwarcia nowego tematu dotyczącego modeli Kovozavody Prostejov. Wiem że panuje opinia o tym że to są słabe modele, uproszczone często z błędami ale mają sporo bardzo ciekawych tematów. Moglibyśmy zamieszczać tutaj opisy, inboxy, zdjęcia i wgl istotne informacje o tych często nietuzinkowych modelach. Na stronie M-H nie zawsze są zdjęcia zawartości pudełka a i zdjęcia nie wszystko pokazują. Sporo jest modeli tzw. przepaków, jeśli ktoś miałby informacje co to są za przepaki tez warto taką wzmiankę wrzucić. Oczywiście o modelach starego KP też dyskutujemy(wiem że są w dziale vintage i PRL -sam tam parę inboxów wrzuciłem) można podać link. Myślę, że temat warty otwarcia. Zapraszam do dyskusji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Tylko pod warunkiem, że na tej wyspie paździerza Marcinek zostanie Master Admin. A na poważnie JA to bym umieścił w piekle...znaczy dziale Vintage. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu MB-200, Skoda D-1, Letov S-231, Mi-8, Aero A-100. To wszystko, co mnie z ich oferty jeszcze interesuje, z czasów gdy "komunismus nasz cil" obowiązywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Nie ma sensu wrzucać do jednego worka starego i nowego KP. Przecież to jest zupełnie co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu A jeśli chodzi o nowe KP, to w ogóle mnie nie interesuje, chyba tylko tyle, że nie wiem teraz co zrobić z ich kilkoma Spitfire, które u mnie gniazdują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Co prawda nie mają detali na poziomie nowych wypustów IBG, to ja je lubię sklejać, bo KP wydaje bardzo bardzo niszowe tematy, których nikt inny nie rusza. I nada je będę sklejać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Wymysl napisał: Nie ma sensu wrzucać do jednego worka starego i nowego KP. Przecież to jest zupełnie co innego. ja uważam , że dobrze by było mieć to w jednym miejscu z zaznaczeniem co jest stare , a co nowe . Szczególnie , że do staroci jest wydawane dużo dodatków "ulepszających" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi