rzelu Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 Ceratowe majtki zakładane na tetrową pieluchę. Idealna faktura brezentu. Do nabycia w sklepach z artykułami dla niemowląt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Uprasza się o podanie nazwy broni - fotki z: www.militar.org.ua/foro/fuerzas-armadas-de-latinoamerica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Jaka to armia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Armia - Ekwador Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 12 Sierpnia 2009 Share Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam. Kiedyś italerka to robiła w zestawie z bronią p-lot. Taram:) KP-SAM Shingung się zwie i jest o ile pamiętam na licencji francuskiej(Mistral) a produkuje Korea Południowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 drinkman , Peter Dzięki Wielkie Będzie nowy Hummerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam.Dostałem wczoraj pierwszys moj model o tematyce wojskowej LAV-25 TUA z Italerki i chciałbym go jakos w miare rozsadnie zrobic. Mam do niego malowanie a Arabii Saudyjskiej z 1991r ale cos innego bym chcial. Macie moze jakies inne propozycje malowania? Powinno pomóc: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 17 Sierpnia 2009 Share Napisano 17 Sierpnia 2009 Oki.Dzieki za pomoc z malowaniem. Model robie dosyc szybko i juz jestem na etapie malowania a ze wczesniej nie mialem innego to juz bedzie ta Arabia Saudyjska...Co myslicie o tych pigmentach?Uzywał ich juz ktos? http://www.allegro.pl/item714130349_pigment_pigmenty_vallejo_ekspresowa_dostawa.html Ktorych kolorow najczesciej uzywacie?...dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Hej poszukuje informacji o ubiorach zimowych armii Stanow Zjednoczonych(wspolczesne, nie IIws), jakies fotki, takze czy ktos produkuje jakies figury w 1:35 w takim klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebber Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Jak sie robi wash i czym? Nie moge znaleźć tej porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Jak sie robi wash i czym? Nie moge znaleźć tej porady To słabo szukasz... http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=6669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Montano Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Przejżałem kilka warsztatów na forum z budowy Nashorn-a w 1:35. Chciałbym mozliwie wierną kopie jakiegoś oryginału zbudować. I tu moja prośba o wrzucenie zdjęć jakichś ciekawych egzemplarzy, oraz model jakiego producenta byłby najbardziej odpowiedni do pracy i jakie blachy i dodatki dokupić do niego? Prosze o wskazanie. Dziękuje , Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Chciałbym mozliwie wierną kopie jakiegoś oryginału zbudować. Polecam wątek Tomka Kica, w mojej opinii najlepiej prezentujący się obecnie Nashorn na polskich stronach: http://forum.modelarstwo.org.pl/viewtopic.php?t=39542&start=0 Dokładnie opisał jak zblachować Dragona coby z niego mało co zostało plastikowego. Co do modelu masz tylko Dragona - albo goły, albo Premium, z podstawowymi dość ubogimi blaszkami i metalową lufą. Tak czy tak waloryzacja Voyagerem niezbędna, coby przypominał oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Montano Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Wiekie dzięki za nakierowanie Jakubie:). Pytam bo chiałbym zamówić częśc w Lucky albo hobbyeasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Ja mam takie pytanie, bo majstruje przy Kubelwagenie, robię go na kolor Dunkergelb i nie wiem, na jaki kolor powinien być dach Kubla. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Ja mam takie pytanie, bo majstruje przy Kubelwagenie, robię go na kolor Dunkergelb i nie wiem, na jaki kolor powinien być dach Kubla. Pomożecie? Może ciemny szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Dzięki, też patrzyłem na tę fote, ale wolałem się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Albo tak samo jak reszte http://www.primeportal.net/trucks/yuri_pasholok/typ_82_kubelwagen/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Hej ! Szukam jakoś po sieci ale nie mogę znaleźć platformy kolejowej, takiej jakiej używał Rafał Jankowski (Gościu) przy swoim pociągowym zestawie. Chodzi dokładnie o tą platformę bez ścian, płaską z dechami. Kojarzy mi się że robił do DML albo Trumpek ale szukałem po sklepach i znalazłem tylko tą z burtami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_K Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Szukam jakoś po sieci ale nie mogę znaleźć platformy kolejowej, takiej jakiej używał Rafał Jankowski (Gościu) przy swoim pociągowym zestawie. Chodzi dokładnie o tą platformę bez ścian, płaską z dechami. Kojarzy mi się że robił do DML albo Trumpek ale szukałem po sklepach i znalazłem tylko tą z burtami. Znalazłem numer katalogowy, zerknij czy o takowy zestaw Ci chodzi: Dragon 6069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Jeżeli chcesz ją kupić to sporadycznie pojawia się na allegro cena ok. 190 zł. Producent to dragon, niestety zestaw już poza produkcją a szkoda. Ewentualna alternatywa to żywiczna wersja za cene ok. 180 zł, producent atak model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KARPIU Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Da się gdzieś nabyć łuski odzielne do Browning-a 12,7mm w skali 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Może mi ktoś powiedzieć co to za wersja Shermana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 http://www.dragon-models.com/html/6231poster.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Dzięki Jak Wy je rozpoznajecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi