Jarekk Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Z dużym opóźnieniem przedstawiam galerię ostatniego mojego kończonego modelu. Miał być bez podstawki ale zdecydowałem się jednak ją zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Świetny cudaczek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Wszystko świetne! Koncepcja na podstawkę nietypowa dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Rewelacja pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 13 Lutego 2016 Bardzo fajny! Wszystko siedzi bardzo dobrze! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 13 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 13 Lutego 2016 Witam. Ładny blaszak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabberwocky Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Przyłączam się do "ochów i achów". Coś pięknego, zwłaszcza, że to praktycznie czysty scratch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Brak słów. Po prostu REWELACJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Podstawka i cała scenkami się bardzo podoba. Świetnie dopracowana do realistycznego wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 13 Lutego 2016 Autor Share Napisano 13 Lutego 2016 Cieszę się, że model podoba się. To proste pudło i chciałem z niego wyciągnąć trochę plastyczności. Przez tę podstawkę złapałem opóźnienie. Nie miałem pomysłu na pogranicze jezdni i ulicy w powstania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi