stroju Napisano 9 Marca 2011 Autor Share Napisano 9 Marca 2011 Na razie jeszcze nie płacić, bo to będzie chyba jednak szef zbierał, bo to do niego kalki dojdą, nie ma co jeszcze ich do mnie wysyłać, jeszcze się zgubią albo znikną w czeluściach poczty. Powinny być na dniach bo już zostały wysłane z zagranicy ale na razie miałem wieści czy doszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 11 Marca 2011 Autor Share Napisano 11 Marca 2011 Uwaga, kalkomanie już są u szefa w domu. Jego odczucia są bardzo dobre, ostre krawędzie kolorów, indywidualne podlewki tak jak w projekcie (bo w końcu nie wydrukował u czechów tylko gdzieś indziej), ale jutro już powinna być fotka żeby każdy sobie zobaczył. Cena to 25zł komplet + 5zł przesyłka. Sprawy organizacyjne: Każdy z listy dostanie wiadomość (pw, mail czy jak tam się ze mną kontaktował) z numerem konta do wpłat, i jeśli będzie miał zamiar nadal kupić, to napisze w odpowiedzi że zapłaci i napisze adres do wysyłki, ale to w tej wiadomości będzie wszystko napisane co i jak. Zbierał pieniądze i wysyłał będzie szef, napisał że wyśle wszystko masowo jak już wszyscy zapłacą, dlatego radzę się zebrać w sobie, bo głupio będzie jak większość nie będzie mogła dostać bo ktoś zapomni wpłacić, lepiej żeby od razu napisał że rezygnuje. No to na razie tyle, szykować pieniądze i czekać na wiadomość. Oby mi skrzynki nie zapchały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 13 Marca 2011 Autor Share Napisano 13 Marca 2011 Przepraszam za drobną obsuwę, ale wracałem z nart i nie było czasu na wchodzenie na forum. Zdjęcie zestawu kalkomanii (są w jednym długim pasku, ale zdjęcie przeciąłem na pół by było widać w powiększeniu): A teraz czekać na wiadomość, nic nie pisać przed dostaniem wiadomości bo się pogubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Witam Jeżeli będzie to możliwe ,proszę mnie dopisać -jeden kpl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 23 Marca 2011 Autor Share Napisano 23 Marca 2011 No to dziś koło południa kalki zostały wysłane tym co zapłacili (przynajmniej tym od których pieniądze już wpłynęły na konto tego gościa). Przekonałem go żeby jednak nie czekał aż wszyscy zapłacą, bo widzę że nie udało się w tygodniu zamknąć. Wciąż nie dostałem informacji od następujących chętnych: figfan Ritter zbychm Agnieszka imt Proszę o kontakt co w sprawie kupna, bo może być tak że ktoś zapłacił ale maila mi nie wysłał więc o tym nie wiem, nie jest to moje konto, i ja tylko się dowiaduje jak ktoś mi powie. Rob Sprawdź pw, bo się 2 zwolniły. Jeszcze został jeden komplet wolny! Może ktoś będzie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychm Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 posypuję głowę popiołem przyznając się do spóźnienia przelew zlecony, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 24 Marca 2011 Autor Share Napisano 24 Marca 2011 No to wybaczam Ale wypadało by żeby reszta też dała znać. Co do wolnego kompletu to już nie aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 24 Marca 2011 Autor Share Napisano 24 Marca 2011 Mała aktualizacja. Rozgrzeszenia mają zbychm i Agnieszka (tu mi akurat łączność z szefem nawaliła). Brak już tylko deklaracji od: figfan Ritter imt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 zupełnie zapomniałem. Pieniądze będą jutro na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shidley Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Czy jest jeszcze jeden wolny komplecik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 24 Marca 2011 Share Napisano 24 Marca 2011 Kalki już dotarły do mnie. Są świetne. Duże brawa za inicjatywę dla stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 24 Marca 2011 Autor Share Napisano 24 Marca 2011 No to cieszę sie że dotarły, i że się podobają. No i dzięki za pomoc, parę baboli pomogłeś nam usunąć. Na razie nie ma wolnych kompletów, ale dwójka zapisanych jeszcze nie dała znaków życia, a mam już chętnych na ich miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shidley Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 To ja poproszę na listę rezerwową za rezerwowych (gdyby sie udało ;-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saimoz Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Kalki już dotarły do mnie. Są świetne. Duże brawa za inicjatywę dla stroju. jak zwykle Warszawa ma wczesniej niz Krakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Przepraszam że dopiero teraz odpisuje. Pieniądze dziś wpłacone w późniejszych godzinach dam znać na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Witam kalki do mnie już dotarły.Rewelka Przyłączam się do braw za inicjatywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Panie prezesie melduję, że kalki dziś otrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Juz dotarły . kalki cudo Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Witam. Melduję że kalki dziś dotarły. Miód, malina Wielkie Dzięki za kalki. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Do mnie też doszły 2 kompleciki i powiem tak...jak będą się kładły tak dobrze jak wyglądają to mistrzostwo świata! Warto było pociągnąć ten projekcik i poczekać na efekt finalny. Jeszcze raz brawo dla wszystkich zaangażowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saimoz Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 i do mnie dzis dotarly, podziekowal bardzo mam nadzieje, ze jeszcze nadarzy sie okazja na inne projekty :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekK Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Dzięki! Dziś z samego rana listonosz wręczył mi kalkomanie za pokwitowaniem. Napatrzyłem się już i odłożyłem do pudełka z Danuśką. Niech teraz nabiorą "mocy urzędowej" ;) Pozdrawiam! Przemek Klimala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 28 Marca 2011 Share Napisano 28 Marca 2011 Do mnie też już dotarły ,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Dzisiaj odebrałem. Wszystko OK. Dzięki stroju za zorganizowanie tego wszystkiego, jak również dziękuję pozostałym zaangażowanym w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Kalki dotarły - dziękuję . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi