blitzaaa Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Model i całość jest przepiękny. mam tylko jedno pytanie: Opierałeś się na jakiś zdjęciach, czy to tylko logiczne nawiązanie do najbardziej prawdopodobnego losu ? Wujek gogle nie pokazał mi fot tej wilgi, chociaż faktycznie w rejestrze jest info, że skasowana. Za to na stronie właściciela, Alpine Lakes Air Ltd http://alpinelakesair.com są foty pięknie odpicowanej Wilgi 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Krzysiu, mistrzostwo świata. Wilga, jak Wilga- w jej środku pewnie jaka Godzilla się już wykluwa, ale ta drewutnia....:-) Również się przyłącze Gratulacje wykonanie perfekcyjne, nie lubię takich modeli choć nie które są odlotowe tak jak twoja wilga przypadła mi do oka drewutnia kapitalna jeszcze brakuje, chociaż nie bo figurki mogły by popsuć efekt pzdr r0bson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Brawo Krzyśku! Fajna nietuzinkowa dioramka z pomysłem i świetną realizacją. Zapytam o jedno - czy oświetlenie to diody czy żaróweczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 Boskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 27 Lutego 2013 Share Napisano 27 Lutego 2013 BAJECZNE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Krzysiek, klasa! Świetne wykonanie i pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Świetna praca. Mam nadzieję, że któreś ze zdjęć stanie się fotką admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Naprawdę podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seine Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Wygląda bajecznie...mam nadzieję podziwiać to cudo w Bytomiu...brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 1 Marca 2013 Share Napisano 1 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzemi Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Na żywo jeszcze lepszy niż na zdjęciach, wiem bo widziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Marca 2013 Share Napisano 3 Marca 2013 Piękna sprawa, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 4 Marca 2013 Share Napisano 4 Marca 2013 obłęd!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Co tu pisać ? CUDO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Ten model oglądam co jakiś czas. Jest nieprawdopodobny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 23 Sierpnia 2013 Share Napisano 23 Sierpnia 2013 Piękna rzecz, choć siedzę w pancerce takie prace mogą spowodować nawrócenie na lotnictwo. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 24 Sierpnia 2013 Share Napisano 24 Sierpnia 2013 Widziałem go w Bytomiu. Robi niesamowite wrażenie! Ilość i wysoki poziom detali powala. Gratulacje! Piękna praca Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaszek123 Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 CUDO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 26 Września 2013 Share Napisano 26 Września 2013 REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Brak słów. Szczena na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi